Xp sa Njemackog na Engleski

poruka: 24
|
čitano: 26.112
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Mogao sam malo i bolji naziv sklepati eli et.........

Ovako kona mi je dobila od neke frendice neki laptop iz Svicarske i problem je sto je windows (XP) na njemackom a ona nema pojma njemacki.

Ja znam da imaju neki konverteri da se skinu sa Microsoftove stranice i ja sam nasao ali samo sa engleskog na hrvatski ali ne i sa njemackog na hrvatski ili engleski.......

Da li netko zna da li je moguce prebaciti xp sa njemackog na engleski ili hrvatski jezik i ako je kako?????????

Hvala unaprijed na pomoci.........

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 21:44 (Dr. Vicko).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa naravno da je moguće. Downloadaj ovo i instaliraj.

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Xp sa Njemackog na Engleski
Bellatrix kaže...

Pa naravno da je moguće. Downloadaj ovo i instaliraj.

on traži na engleski. probaj deinstalirat german language interface pack

a kad već ima i hrvatski onda bolje instaliraj njega
16 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Da li netko zna da li je moguce prebaciti xp sa njemackog na engleski ili hrvatski jezik i ako je kako?????????

Hvala unaprijed na pomoci.........

jurluk kaže...
Bellatrix kaže...

on traži na engleski. probaj deinstalirat german language interface pack

Nisi ga dobro pročitao! Smijeh
Ma bolje mu je Hrvatski ubacit!
17 godina
neaktivan

Mislim da to neće ići. Ako su instalirani XP u Njemačkoj na njemačkom, trebao bi ti language pack njemačko-hrvatski, a to ne postoji. Language packovi (MUI ili LIP) kod XP zahtijevaju (koliko znam) podlogu na engleskom.

MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 3GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Nisi ga dobro pročitao! Smijeh
Ma bolje mu je Hrvatski ubacit!
 isprika. žurio sam se i nisam previše obraćao pozornost na ono što piše u poruci, nego samo na naslov teme. onda svakako na hrvatski
16 godina
neaktivan

@krek ma nevjerujem da je tako. vjerojatno je i u te windowse instaliran njemački lang pack kao što će sad biti Hrvatski!

Ide to bez problema, jedino teže malo na 64 bitne XP! Tu je problem s instaliranjem lang. pack-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mozete li meni dati link  .....treba mi drugu jer je dobio iz takodje njemacke komp .....u pitanju je vista na njemackom pa mu treba da mu vista bude na engleskom jeziku

16 godina
neaktivan
miks kaže...

mozete li meni dati link  .....treba mi drugu jer je dobio iz takodje njemacke komp .....u pitanju je vista na njemackom pa mu treba da mu vista bude na engleskom jeziku

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 22:43 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
miks kaže...

jel ima takvo šta za hrvatski? tražio sam al ne mogu nać
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Bellatrix kaže...
miks kaže...

Ima i hrvatski evo i za tebe nešto
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

@krek ma nevjerujem da je tako. vjerojatno je i u te windowse instaliran njemački lang pack kao što će sad biti Hrvatski!

Ide to bez problema, jedino teže malo na 64 bitne XP! Tu je problem s instaliranjem lang. pack-a

Ne želim tvrditi 100% da je nemoguće, ali mislim da kod XP-a nije moguće na originalne njemačke XP staviti bilo koji drugi jezični paket. Kod XP-a za razne jezične pakete, podloga mora biti engleska. Za original njemački XP  trebao bi ti paket-prijevod sa njemačkog na taj drugi jezik, a to, koliko znam ne postoji.
Kod Viste je to malo drugačije.
MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 3GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
jurluk kaže...
 a jesam glup Sramim se . pa samo dole promjenim jezik na hrvatski i kliknem na promijeni. ipak hvala
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Bellatrix kaže...
jurluk kaže...
 a jesam glup Sramim se . pa samo dole promjenim jezik na hrvatski i kliknem na promijeni. ipak hvala
 hehehe.. a dešava se... ne brini.Osmijeh

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Bellatrix kaže...
jurluk kaže...
 To dole šta klikneš promijeni ti samo tipkovnicu , raspored slova, npr. y=z , a  z=y  (za eng.-hrv. varijantu) i slično.
16 godina
neaktivan
krek kaže...
To dole šta klikneš promijeni ti samo tipkovnicu , raspored slova, npr. y=z , a  z=y  (za eng.-hrv. varijantu) i slično.
 pa jel to ne mjenja cijelo sučelje na hr?
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
krek kaže...
 Nisi ti te sreće. Ako je laptop došao iz Njemačke, onda, pretpostavljam, imaš na njemu VistaHomeBasic ili Premium na njemačkom, a HomeBasic i HomePremium dozvoljavaju samo jedan jezik instaliran, u ovom slučaju njemački. Za dodatne jezike moraš se poslužiti nekim trikovima.
17 godina
krek kaže...
Bellatrix kaže...

Ne želim tvrditi 100% da je nemoguće, ali mislim da kod XP-a nije moguće na originalne njemačke XP staviti bilo koji drugi jezični paket. Kod XP-a za razne jezične pakete, podloga mora biti engleska. Za original njemački XP  trebao bi ti paket-prijevod sa njemačkog na taj drugi jezik, a to, koliko znam ne postoji.
  I ja mislim da si u pravu......
Zato sam i pitao na forumu jer ja sam vec skinuo jezicni paket za hrvatski i pise kad se pokrene da on radi samo za windowse na engleskom.
Windows je instaliran u Svicarskoj i orginalan je u to nema sumnje jer kada sam pokrenuo hrvatski jezicni paket prvo je provjerio da li je validan....
Ako netko zna rjesenje problema pliz ljudi.........
Kona je ipak mrak riba....... 
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
krek kaže...
 Copiram s one stranice

Kada instalirate LIP, tekstni dijelovi u čarobnjacima, dijaloškim okvirima, izbornicima, temama pomoći i podrške te druge stavke korisničkog sučelja prikazat će se na LIP jeziku. Tekst koji nije preveden prikazat će se na hrvatskome. Instalirati možete više od jednog LIP-a kako bi svaki korisnik računala korisničko sučelje mogao pregledavati na željenom jezik. 
Dakle prevede dosta toga!
17 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
krek kaže...
Bellatrix kaže...

Zato sam i pitao na forumu jer ja sam vec skinuo jezicni paket za hrvatski i pise kad se pokrene da on radi samo za windowse na engleskom.
Windows je instaliran u Svicarskoj i orginalan je u to nema sumnje jer kada sam pokrenuo hrvatski jezicni paket prvo je provjerio da li je validan....
 Rješenje ti je instalirati XP na engleskom pa staviti MUI za hrvatski ili koji god hoćeš jezik.
16 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
 Pa ako su napravljeni na njemačkom a nemogu se prevesti s njemačke podloge onda ti džaba sve raditi! Nema veze što je kona takva, i za nju vrijedi!

P.S nek uči njemački! Smijeh
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
jurluk kaže...
krek kaže...
 Copiram s one stranice

Kada instalirate LIP, tekstni dijelovi u čarobnjacima, dijaloškim okvirima, izbornicima, temama pomoći i podrške te druge stavke korisničkog sučelja prikazat će se na LIP jeziku. Tekst koji nije preveden prikazat će se na hrvatskome. Instalirati možete više od jednog LIP-a kako bi svaki korisnik računala korisničko sučelje mogao pregledavati na željenom jezik. 
Dakle prevede dosta toga!

"Windows Vista Multilingual User Interface Pack (MUI) is language packs for Windows Vista that provide a translated version of most of the user interface so that users can change the display language on Vista computer and view wizards, dialog boxes, menus, Help topics, and other items in Windows in a different language, such as for Chinese version to switch language to Japanese, or German to revert to English without reinstalling. However, only Windows Vista Ultimate and Windows Vista Enterprise has license to use MUIs.

All other Vista editions, including Windows Home Basic, Home Premium and Business allows only one language been selected and used. Users can select the default language when installing Vista system, but after selecting the language pack to use, system will automatically delete the non-default languages away. System updates and other services of Vista is presented to the users based on the Vista language pack installed, but these updates, although sometimes can be installed from another language, cannot change or upgrade the system to other language set."

17 godina

Nis ljudi hvala na svim komentarima i savjetima...........

Ja cu ovih dana kad stignem staviti novi windows i problem rijesen.......

Tnx svima...........

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 23:32 (Dr. Vicko).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Xp sa Njemackog na Engleski

ja imam Windows XP na danskom i isti problem

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice