WMPNetwk.exe

poruka: 1
|
čitano: 1.984
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
WMPNetwk.exe

Unaprijed se ispričavam ako je več bila ova tema,ali smatram da bi nekima mogla biti jako korisna.Znači jučer sam slučajno upalio CPU Meter gadget i primjetim da mi procesor radi na 43% a nije mi čak ni browser uključen što me zaprepastilo.Nakon što sam došao sebi odlučio sam potražiti uzrok tome i otiđem ja u resource monitor i pronađem da proces wmpnetwk.exe sam zauzima 43% mog procesora(procesor je Intel Core 2 Duo E7400@2.8GHz).Nakon toga sam odlučio malo potražiti o tom wmpnetwk.exe i doznao sam da je to Windows Media Player Network Sharing Servica koja vam omogučava dijeljene glazbe i ostalih podataka (audio,video) između vaše mreže npr. kad na svoje računalo spojite Xbox 360 itd.Uglavnom to je beskoristan proces koji jako mnogo troši,a ako ga želite isključiti prvo idite u procesi i ugasite wmpnetwk.exe nakon toga dolje u run upisite services i nakon što uđete tamo pronađite Windows Media Player Network Sharing Service dupli klik na nju i onda imate startup type i stavite ga na disabled.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice