Ja nemogu da skinem sas neta windows xp mode stalno mi izbacuje da skidam windowsactivationupdate i kad instaliramm taj update opet daje isto da skidam...Moze li neko uploadovat na neki sajt (speedyshare.com itd...)da mogu to skinuti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa koju verziju 7-ice imaš, jer nije na svim podržan XP Mode i da li su ti Winsi Geniue?
Skini neki soft za virtualizaciju tipa vmware player ili virtual box pa sam instaliraj sta hoces unutra.
Pa koju verziju 7-ice imaš, jer nije na svim podržan XP Mode i da li su ti Winsi Geniue?
Ultimate x86.
Skini neki soft za virtualizaciju tipa vmware player ili virtual box pa sam instaliraj sta hoces unutra.
A kako sa tim vmware player-om sta da uradim kad instaliram?
Isto sto sa xpmodom. Podignes soft i unutar njega pokrenes xp ili sta vec instaliras. Razlika je samo sto ovdje instaliras sama u xp modu dodje instalirano.
Isto sto sa xpmodom. Podignes soft i unutar njega pokrenes xp ili sta vec instaliras. Razlika je samo sto ovdje instaliras sama u xp modu dodje instalirano.
Aj pokusacu pa javim :D
EDIT:Da li taj program ima na bugu?
Evo instaliram ja vmware player i kad dodje u instalaciji xpa do dijela kad trebam ubacit key ja upisem orginalni key i nece kaze da nije dobar.
Uploadao sam ti Windows XP Mode; samo ga trebaš skinuti i instalirati.
Hvala.
Ne radi link.
Ljudi, ja sam probao taj VirtualBox i instalirao xp, al on ne prepoznaje sav hardver, ne prepozna mi printer spojen na usb, ko da ga nema! A upravo zbog toga i trebam xp mode, jer nema drivera za taj printer za sedmicu. Jel zna neko kak se može napravit da prepozna sav hardver, pa i printer na usb??
Ljudi, ja sam probao taj VirtualBox i instalirao xp, al on ne prepoznaje sav hardver, ne prepozna mi printer spojen na usb, ko da ga nema! A upravo zbog toga i trebam xp mode, jer nema drivera za taj printer za sedmicu. Jel zna neko kak se može napravit da prepozna sav hardver, pa i printer na usb??
Skini sa neta driver za XP pa ga pomocu compatibili moda pokreni u 7 mici, ja sam uspio sa zvucnom karticom tako uraditi jer za moju zvucnu ne postoji driver za 7.