Svaki put kad upalim računalo pokaže mi se "Windows Genuine Advantage Notifications - Installation Wizard".
Znam šta je to i neželim instalirat. Kako da napravim da mi se to više ne pokazuje?
Svaki put kad upalim računalo pokaže mi se "Windows Genuine Advantage Notifications - Installation Wizard".
Znam šta je to i neželim instalirat. Kako da napravim da mi se to više ne pokazuje?
jednostavno, kupis legalne windowse!
Ili ono što kaže Tionio.
Hoće li mi onda ostati igrice koje sam nedavno instalirao?
Ako su instalirane poslije točke, neće
A to mi se odprilike pokazuje odkad sam instalirao windowse. Ma lakša mi je svaki put otić "cancel" neg ponovno sve instalirat
Jel postoji neki drugi način?
AFAIK ne. Ovo je jedini legalan način, a za ostalo ne znam. Trebalo je djelovati čim se pojavio.
možda WGA remover?
možda WGA remover?
Heh, rekao sam mu za taj program još prije 2 dana (preko PM-a).
Mada nisam saznao rezultate da li je uspio
Pa mozes pomocu startup managera to rijesit
Probaj u registrju desni klik na find - pa upiši genuine ---ako nađe taj ključ ili addOn jednostavno ga zbriši.ILi pod nedavne update pogledaj i deinstaliraj taj update.
Ako ništa ne pomogne onda kako su ti rekli.
odlučio sam to instalirati pa onda obrisati. I ja to instaliro i neznam na koju foru uopće mi ne pokazuje da je to instairano i nepokazuje mi se više installation wizard
odlučio sam to instalirati pa onda obrisati. I ja to instaliro i neznam na koju foru uopće mi ne pokazuje da je to instairano i nepokazuje mi se više installation wizard
i nije instaliran,stoji ti mapi downloads...(mislio na remover)