Windows Aero download za XP

poruka: 15
|
čitano: 4.531
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zna netko gdje se može skinuti Aero, i staviti na XP kroz browse u Display Properties, dakle bez nekih programčića?

BTW, prije nego mi naxeem ili F1-Ivo daju još jedan karton, želim da znaju da sam progooglao sve i svašta, i pretražio milijun stranica foruma BOL-a.

Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows Aero download za XP
zbuzanic kaže...

Pa kupit ću 7 za par tjedana il kad već dođe u vemil...

17 godina
neaktivan

sorry, ali jedino što možeš nabaviti su neke emulacije aera, koje nisu niti izbliza što je pravi aero.

nažalost, xp je prestar sustav za aero, neke stvari nisu ugrađene u njegovu jezgru, koristi 2D composition manager, itd.

Ako hoćeš sve čari Aera, prijeđi na sedmicu. 3D composition manager osigurava da se svaki prozor crta zasebno (što bi laicima značilo, nema onih ocrtavanja i preslikavanja prozora jedan u drugi, itd.). Aero je fluidno, oku ugodnu sučelje, brzo, usudio bih se reći, čak i jako blizu skoro pa nenadmašivoj Aqui na OS-u X.

E sad, ako hoćeš temu koja oponaša taj izgled, instaliraj, ali meni se to nikad nije sviđalo. Uvijek mi se činilo da je od tih stvari XP sve sporiji i sporiji... :)

Inače, prijeđi što prije na Win7 i uživaj u Aeru (i još hrpi drugih poboljšanja, ali ovo je tema o aeru :)

Potpis ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 23:38 (Danijel).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danijel kaže...

sorry, ali jedino što možeš nabaviti su neke emulacije aera, koje nisu niti izbliza što je pravi aero.

nažalost, xp je prestar sustav za aero, neke stvari nisu ugrađene u njegovu jezgru, koristi 2D composition manager, itd.

Ako hoćeš sve čari Aera, prijeđi na sedmicu. 3D composition manager osigurava da se svaki prozor crta zasebno (što bi laicima značilo, nema onih ocrtavanja i preslikavanja prozora jedan u drugi, itd.). Aero je fluidno, oku ugodnu sučelje, brzo, usudio bih se reći, čak i jako blizu skoro pa nenadmašivoj Aqui na OS-u X.

E sad, ako hoćeš temu koja oponaša taj izgled, instaliraj, ali meni se to nikad nije sviđalo. Uvijek mi se činilo da je od tih stvari XP sve sporiji i sporiji... :)

Inače, prijeđi što prije na Win7 i uživaj u Aeru (i još hrpi drugih poboljšanja, ali ovo je tema o aeru :)

Poznat mi je aero...vista crkla, šupci na servisu instalirali xp p2...

Instalirao sam temu i izgleda preje*eno.

Screenshot dolje, obavezno pogledajte

16 godina
neaktivan

Aero u XP-u bez "programčića" kroz Display Properties?! Neće ići!!

Ako hoćeš prozirne rubove ,za to trebaš third party program ,drugačije nejde.

Program za to se zove TrueTransparency i možeš ga skinuti ovdje.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Aero u XP-u bez "programčića" kroz Display Properties?! Neće ići!!

Ako hoćeš prozirne rubove ,za to trebaš third party program ,drugačije nejde.

Program za to se zove TrueTransparency i možeš ga skinuti ovdje.

Ne želim prozirne  rubove....već sam postigao nešto kako mi je vista prije izgledala....samo što je vista bila plavičasta...

17 godina
neaktivan

Ne znam kog vraga si instalirao ali tema izgleda koma.

Ja sam koristio na Xp OVO 

xp-7 xp-7
Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja.- J. Krishnamurti
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 23:59 (archer02).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nekakav kao rezultat

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MaterAos kaže...

Ne želim prozirne  rubove....već sam postigao nešto kako mi je vista prije izgledala....samo što je vista bila plavičasta...

Čekaj malo ,pa kaj ti onda smatraš pod Aerom?! Aero su ,ko kaj očito znaš iz Viste prozirni rubovi ,a mogu biti kakve hoćeš boje samo u Visti ili Sedmici ,u XP-u možeš imat samo emulacije sa TrueTransparency ,ovisno o skinovima koje imaš instalirane ,ili kojim sličnim programom.

Najbolje ,ko kaj je neko već napisal prije ,nabavi i instaliraj Sedmicu i uživaj u pravom Aeru i svemu ostalom kaj Sedmica pruža!!

16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
MaterAos kaže...

Čekaj malo ,pa kaj ti onda smatraš pod Aerom?! Aero su ,ko kaj očito znaš iz Viste prozirni rubovi ,a mogu biti kakve hoćeš boje samo u Visti ili Sedmici ,u XP-u možeš imat samo emulacije sa TrueTransparency ,ovisno o skinovima koje imaš instalirane ,ili kojim sličnim programom.

Najbolje ,ko kaj je neko već napisal prije ,nabavi i instaliraj Sedmicu i uživaj u pravom Aeru i svemu ostalom kaj Sedmica pruža!!

Nabavi?

Najjači su mi frendovi koji imaju frendove koji imaju sedmicu i mogu ju nabavit...mislim da ovo što sad gledam na ekranu ima više zajedničkog sa sedmicom od tih sedmica....a ionako bi si oko 5 mjeseca mogao nabaviti mac...

16 godina
neaktivan

Tebi je isto onaj screen koji si stavil s ovim? (slika)

I ne možeš nigdje nabaviti - skinuti Sedmicu?! Recimo na torrentima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Tebi je isto onaj screen koji si stavil s ovim? (slika)

I ne možeš nigdje nabaviti - skinuti Sedmicu?! Recimo na torrentima?

Jednom sam skinuo OS s torrenta...tu Vistu sam instalirao preko moje zato što nije radila, a ja nisam imao disk...zato mi je komp završio na servisu...NIKAD VIŠE!!!

17 godina
neaktivan
MaterAos kaže...
kizo2703 kaže...
MaterAos kaže...

Nabavi?

Najjači su mi frendovi koji imaju frendove koji imaju sedmicu i mogu ju nabavit...mislim da ovo što sad gledam na ekranu ima više zajedničkog sa sedmicom od tih sedmica....a ionako bi si oko 5 mjeseca mogao nabaviti mac...

O cemu ti pricas? Sedmica je vani vec odavno samo je nema u maloprodaji. Ja sam je instalirao,a aktivirana i update uredno prolazi. Ti zelis sedmicu na xpu a ne zelis pravu sedmicu? E svasta.

15 godina
neaktivan

idi na ovu stranicu www.crystalxp.net i naći češ ono što ti treba

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice