Win 7 - pomoć

poruka: 5
|
čitano: 6.265
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Win 7 - pomoc
Danas krenem upalit komp kad mi se pokaza nesto cudno prije dizanja sistema kompa a sljedece pise:

Wiodows error recovery
Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause.

If windows files have beeo damaged or configured incorrectly, startup repair can help diagnose and fix the problem. If power was imterrupted during startup, choose start windows normally. (Use the arrow keys to highlight your choice.)

Onda mogu birat izmedu ove dvije opcije

Launch startup repair (recommended)

Ili

Start windows normally

Te ispod jos ovo pise

Description: fix problems that are prevemting windows from starting

Eto to je sve sto pise i sta bi to sad znacilo jer sve do danas mi nije bilo ovog.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Win 7 - pomoc

Jesi li jučer  instaliral kakav softver ili update? Ako jesi ,možda je tu problem.

Idi na Launch startup repair i prati upute.

Mislim da bi to trebalo riješiti problem ,jel ja sam prije deset dana imal isti problem na svježe instaliranoj Sedmici nakon skidanja i instalacije update-a.

Ovdje je tutorijal kako se to radi - KLIK

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 20:08 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
RE: Win 7 - pomoc

Hvala rijesio sam

16 godina
neaktivan
Win 7 - pomoć

svako malo mi izbaci plavi ekran vezano za cmaudio.sys i neznam kako to riješiti, pa molim pomoć

naime, prije cca 4mj prešao sam na win7, oni nisu prepoznavali i podržavali integriranu zvučnu pa sam kupio pci.

nakon instalacije sve ok, do prije cca 2 tj. kad su počela svako malo blue screen shranja

u biosu mi je ta integrirana isključena. U device manageru kad idem na update drivera piše da imam najnovije. Kad probam uklonit postojeće izbaci mi isto blue screen.

zna netko od kud krenuti?

edit: iz safe mode-a sam uklonio drivere i stavio neke nove koje sam našao na netu, pa ću vidjet oće li i dalje bacat

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 14:46 (tomo007).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win 7 - pomoć

skini si WhoCrashed , instaliraj i pokreni analyze...nakon par sec izbacit ce ti sve BSOD koji si dobio po datumu i razlog zbog cega se dogada a prilozit ce ti i linkove za fix...malo to onda progugla i vidi gdje je problem...bio on software il hardware pa mijenjaj....

-=Every moment is another Chance=-

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice