Win 7 instalacija

poruka: 3
|
čitano: 1.897
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Win 7 instalacija

Imam problem sa instalacijom windows 7, 32bit, kad ubacim dvd, nece da mi pise press any key to boot from cd

kad stavim rom prvi onda pocne bootat sa cd i udje u instalaciju win7 i kaze hard disk nije bootabilan moras u biosu namjestit da je bootabilan, odnosno da bude prvi master, kad preko windows xp pokrenem instalaciju onda snima sve super dok ne dodje do "Completing Instalation"

tu radi oko minutu i zablokira mi kompjuter, samo ga mogu resetovat, nije nikad blokirao prije.

spec:

maticna: abit ax78

athlon 4400+ 2,4ghz dual core 64bit

Ati hd 4730 512 mb

2gb ram 800

320 GB harddisk

Mulalic Aid
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Win 7 instalacija

Ja tebe uz najbolju volju nisam ama bas niss skuzil :)

17 godina
neaktivan
RE: Win 7 instalacija
wanted kaže...

Imam problem sa instalacijom windows 7, 32bit, kad ubacim dvd, nece da mi pise press any key to boot from cd

kad stavim rom prvi onda pocne bootat sa cd i udje u instalaciju win7 i kaze hard disk nije bootabilan moras u biosu namjestit da je bootabilan, odnosno da bude prvi master, kad preko windows xp pokrenem instalaciju onda snima sve super dok ne dodje do "Completing Instalation"

tu radi oko minutu i zablokira mi kompjuter, samo ga mogu resetovat, nije nikad blokirao prije.

spec:

maticna: abit ax78

athlon 4400+ 2,4ghz dual core 64bit

Ati hd 4730 512 mb

2gb ram 800

320 GB harddisk

probaj ovo, možda zvuči čudno al meni je uspjelo:

kada dođe do completing installation iskopčaj sve iz usb i zvučnih utora. ako i dalje ne ide sve ih vrati nazad i trebalo bi bit ok.

Čekamo...10.11.09.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice