User accounts=

poruka: 9
|
čitano: 3.849
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
User accounts?

Pozdrav, imam 2 user accounta na Windows 7, kako da mi na oba računa budu iste stvari. Nakon što sam napravio drugi, nemam ništa sa prvog, a htio bih da imam sve, valjda me razumijete, da sve bude isto, oba računara su Administratorska.

I da, postoji li neki jednostavan trik da provalim u ovaj prvi račun koji je zaštićen šifrom?

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
User accounts=

Dva računa na dva računala? Ili dva računa na jednom računalu?

Program za migraciju korisničkih profila se zove Windows Easy Transfer.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
User accounts=

2 računa na 1 računaru, da sve bude isto.

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
Re: User accounts=
ulinsky kaže...

Control Panel>User Accounts and Family Safety>User Accounts   >>> Configure Advanced User Profile Properties [sa desne strane]

U prozoru odaberi korisnicki racun i klik na Copy To

Ili link sa slikama

http://www.wincert.net/tips/microsoft-windows/windows-7/2109-how-to-copy-a-user-profile-on-windows-7.html

PAZNJA!

Napravi System Restore Point prije ovoga!

Max Headroom
14 godina
User accounts=

Lako je promjeniti šifru nekom acc ako imaš pristup nekom drugom admin acc-u.

Dakle ulogiraj se u taj koji možeš, otvori cmd i upiši

net user Imeračunakojemželišpromjenitišifru *

I onda će te pitati da upišeš dva puta za redom novu lozinku za taj račun.

npr:

net user Administrator *

(šifra koju upisuješ se neće pokazati u CMD-u, nemoj da te to zbuni, on svejedno prihvati to što otipkaš).

http://steam-expo.com/

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ulinsky kaže...

Da imaju iste postavke ili da imaju i pristup istim folderima korisničkog profila? Ako je prvo, onda posložiš defaultni profil, primjeniš imena user foldera za tu dvojicu korisnika i sa svakim se ponovno logiraš. Da im se kreiraju skroz novi profili s istim postavkama. Ovdje bih se ja igrao i lokalnim Group Policyem. Ako je drugo, onda oba korisnička računa možeš podesiti tako da pucaju na isti user profile folder. Zahtijeva projmene registry postavki za oba profila, editiranje securitya na ntuser.dat i importanje user hivea u registry. Sumnjam da si to htio. XD

14 godina
neaktivan
User accounts=

helooou :)
imam problemcic oko accounta...uglavnom,imao sam dva user accounta i jedan sam htio izbrisati jer mi nije trebao vise,a ostale su mi neke slike na njemu...kad sam ga brisao stisnuo sam "keep files" ...da li se moze sta sredit da ih nadem negdje na disku ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
neno7 kaže...

helooou :)
imam problemcic oko accounta...uglavnom,imao sam dva user accounta i jedan sam htio izbrisati jer mi nije trebao vise,a ostale su mi neke slike na njemu...kad sam ga brisao stisnuo sam "keep files" ...da li se moze sta sredit da ih nadem negdje na disku ili ?

Trazi u C:\Users i trebalo bi pisati C:\Users\neko_ime\documents ili saved documents

Max Headroom
14 godina
neaktivan
User accounts=

alaaaaaa legendo,vec sam si mislio prste pojest!HVALA PUNO :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice