Transformation packs

poruka: 33
|
čitano: 4.493
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Transformation packs
pitanje

Evo što me zanima, znate kako postoje mnogi takvi programi koji će sučelje xp-a pretvoriti u vistino, ili vistino u sedmicu, pa postoji li program koji će sučelje viste pretvoriti u sučelje onakvo kao na xp-u? Jednostavno pitanje, hvala na odgovoru!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Transformation packs

Valjda ima,al zašto bi to htio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Transformation packs
autorov komentar

zato što mi treba stabilost viste, a navikao sam se na sučelje xp-a kojeg koristim od kada je izašao.

16 godina
neaktivan
Neo Matrix kaže...

zato što mi treba stabilost viste, a navikao sam se na sučelje xp-a kojeg koristim od kada je izašao.

OK,al ljepša je Vista a naviknut ćeš se ti već.klik
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 20:11 (big_guy).
16 godina
protjeran
big_guy kaže...

Valjda ima,al zašto bi to htio?

Pa zato sto mu se svidja izgled viste ali nemoze ili nezeli taj os na svom kompu
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Neo Matrix kaže...

pa valjda ti ima na properties/Appearance/ i tamo valjda ima xp style kao što na xp ima stari Windows clasic...ak ne napiši na google Xp style for vista download?
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨° ☻/ /▌ Metallica / \
16 godina
neaktivan
Transformation packs

Ovo što si ti (APazinjan)sad napisao nema nikakvog smisla...

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 20:15 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
big_guy kaže...

Ovo što si ti (APazinjan)sad napisao nema nikakvog smisla...

Ma mislio sam da hoce vistu na xp. Moj bed
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
autorov komentar

znači nitko nema rješenje?

16 godina
protjeran

najbolje odmah stavi win7 i amen

nema smisla prelazit na vistu pošto novi os kuca na vrata, bolje se strpi na xp-u i bubni 7 kad dođe, a što se tiče korištenja osa, trebaš samo malo koristiti i brzo ćeš se naviknuti, dakle nema potrebe za kompliciranjem i eventualnim rušenjem sistema zbog loše transformacije

16 godina
Transformation packs
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-PS3-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Ram Hitachi 320 GB HDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Neo Matrix kaže...

ko ti je slagao da je vista stabilna??!?!??!
a vi ostali kaj vi to ne znate ili ne znate čitat????
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
Neo Matrix kaže...

ko ti je slagao da je vista stabilna??!?!??!
a vi ostali kaj vi to ne znate ili ne znate čitat????
 A možda je se svakome ta vista popela na vrh glave, pa ne želi ni raspravljati o njoj i njenoj stabilnosti.
Vista R.I.P
No nije to sad bitno u ovom topicu, nadam se da je čovjek dobio što je tražio.
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina
protjeran
Transformation packs

imaš pod temama xp sučelje za odabrat...

jednostavno

3 klika do tog imaš

p.s.

vista mi je stabilnija i brža od xp-a unatoč potrošnji od 700MB RAM-a

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

jednostavno

3 klika do tog imaš

p.s.

hahaha kome ti lažeš.......

ajde da bi ti vista bila brža i stabilnija od xp-a moraš imat 80 ssd-ova u raidu 0, 4 najača nahelem xeona, i 1 tb ddr3 rama na 2000 mhz, s latencijama 1-1-1-3, i 4 gtx 295 i 4 hd 4890x2 u sli/cross preko hydre.
i uz sve to i oko 500 života prosjećnih da ne umreš dok vista pokrene 3ds max na toj konfi.

xDDDDD
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 13:25 (Matatata krele od zanata).
17 godina
protjeran
doxy kaže...

jednostavno

3 klika do tog imaš

p.s.

ajde da bi ti vista bila brža i stabilnija od xp-a moraš imat 80 ssd-ova u raidu 0, 4 najača nahelem xeona, i 1 tb ddr3 rama na 2000 mhz, s latencijama 1-1-1-3, i 4 gtx 295 i 4 hd 4890x2 u sli/cross preko hydre.
i uz sve to i oko 500 života prosjećnih da ne umreš dok vista pokrene 3ds max na toj konfi.

xDDDDD
 looooooool

aj ti sad natrag na commodore jer je to najbrže i najstabilnije
www.ddoxy.blogspot.com
17 godina

xDDDDD
 E baš ovakve komentare treba uzet za ozbiljno...

Uključiš se u temu o XP Transf... i u postovima pljuješ po VISTI. Omašio si ceo fudbal.
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 13:30 (doktor1).
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

jednostavno

3 klika do tog imaš

p.s.

xDDDDD
 idi bulji u sunce ili tako nešto....
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
protjeran
doxy kaže...
doxy kaže...

jednostavno

3 klika do tog imaš

p.s.

xDDDDD
 looooooool

aj ti sad natrag na commodore jer je to najbrže i najstabilnije
 neznam kaj je ljudima,i kaj se tolko vole prepucavat.....btw zakaj nebi vista radila ok na nekom ok kompu?osim ak nije neko crack-ano sranje...
znam masu ljudi koji su extra zadovoljni sa vistom,a neki pak ne...btw dobro si mu reko,a ja bi dodo inst si 98,radi perfect...
"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

jednostavno

3 klika do tog imaš

p.s.

xDDDDD
 Danas ima svega i svacega!!!!
AMD PhenomII 720 2,8(OC3,4) , DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W. Logitech Z-2300
17 godina
neaktivan
Neo Matrix kaže...

Evo što me zanima, znate kako postoje mnogi takvi programi koji će sučelje xp-a pretvoriti u vistino, ili vistino u sedmicu, pa postoji li program koji će sučelje viste pretvoriti u sučelje onakvo kao na xp-u? Jednostavno pitanje, hvala na odgovoru!

Pa ces se poslije pitat tasto se tako dugo buta, zasto mi steka, zasto mi se rusi explorer, daj molim te zadovolji se onim sta imas i ne pretjeruj.
AMD PhenomII 720 2,8(OC3,4) , DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W. Logitech Z-2300
17 godina
ajde da bi ti vista bila brža i stabilnija od xp-a moraš imat 80 ssd-ova u raidu 0, 4 najača nahelem xeona....
 Btw, neki novi procesor ili?
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
17 godina
protjeran
Transformation packs

transformation pack za xp da izgleda ko vista je super prvih 5 dana

meni je radio tolkih problema da je prestrašno...a usporavao komp ko 3 viste...

kad sam stavio Vistu ultimate longhorn(krek krek) Cool preporodio sma se, brzina, lakoća, nema rušenja ni restarta, prekrasno izgleda...milina

ako imaš neki komp iz 2002 xp je u redu...al ak na njega staviš vistu neće radit kak se spada...

to je kao da staviš xp na 286

s kompom od 4gb ram, 2-jezgrenim procom i dx10.1 grafom vista doslovce leti...i NE treba nikakav transformation pack...

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ManchesterUTD kaže...
Neo Matrix kaže...

Pa ces se poslije pitat tasto se tako dugo buta, zasto mi steka, zasto mi se rusi explorer, daj molim te zadovolji se onim sta imas i ne pretjeruj.
 otkud si ti pao,1:post za postom,2:ili pomogni covjeku,ili suti posto mu je doxy odg. na pitanje,a nemoj mu pametovat..
predlazem lock teme..
"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
17 godina
Transformation packs

Po meni ti packovi su totalno smeće. Stavi ono šta imaš i to je to. Staviš neku ljepšu temu i mirna bosna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zokiN kaže...
ManchesterUTD kaže...
Neo Matrix kaže...

otkud si ti pao,1:post za postom,2:ili pomogni covjeku,ili suti posto mu je doxy odg. na pitanje,a nemoj mu pametovat..
predlazem lock teme..
 Pa sta ako su 2 posta, a ti nemoj pametovat, i zasto lock teme, ja samo ocu da mu ukazem na posljedice kojih ocigledno nije svjestan.
16 godina
neaktivan
Transformation packs

pa stavi si classic style....da ti packovi su smece sam uspori komp...;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Neo Matrix kaže...

Vista stabilna?! Ha dobro ,ima puno ljudi koji ju hvale na sva usta ,ali ...

Ok ,nećemo o tome ,tebe zanima nekaj drugo.
Ako imaš Vistu i hoćeš da izgleda ko XP tema ima! Ali ako hoćeš  "pretvorit" u XP ,jedino ti preostaje WindowBlinds!
Jel raznih paketa za pretvorit XP u Vistu ima koliko hoćeš ,ali obratno ... Dobro možda sad i ima ,Jedino kaj ti mogu reć - Googlaj!

A najbolji savjet ,dao ti je već neko prije Vista - Windows 7. Samo moja bi preporuka bila - ostavi Vistu kako je ,ako imaš 20 - 40 GB slobodnih na HDDu ,napravi novu particiju i instaliraj Windowse 7. Imat ćeš dual boot ,moć ćeš usporedit šta ti je bolje i ljepše ako ti je samo do izgleda!
Ako ti niko od frendova nema instalaciju pričekaj 5. svibanj kad izlazi RC na Microsoftovim stranicama.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 14:35 (kizo2703).
16 godina
protjeran
 ZAKON visual skin!
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
ajde da bi ti vista bila brža i stabilnija od xp-a moraš imat 80 ssd-ova u raidu 0, 4 najača nahelem xeona....
 Btw, neki novi procesor ili?
 da izišli su nedavno, brijem da je najjači x5600 al nisam ziher.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice