Staticna IP Adresa

poruka: 15
|
čitano: 7.355
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Staticna IP Adresa

Pozdrav ja imam dinamicnu IP adresu ali na jendo vrijeme treba mi staticna...pa ako netko moze da mi kaze kako napraviti staticnu ip-adresu?

http://www.bytelove.com/images/uploads/Gadgets/linuxgear/x-ray-tux-sticker.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Staticna IP Adresa

To se traži od ISP-a.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_strin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Staticna IP Adresa

...ili možeš koristiti uslugu tipa DynamicDNS (DynDNS).

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
neaktivan
staticna IP adresa ti dodje kojih 400 kuna...
In Control
15 godina
neaktivan
Staticna IP Adresa

kako preko ovoga DynamicDNS (DynDNS).

Ja sam probao napraviti ali nekuzim?

http://www.bytelove.com/images/uploads/Gadgets/linuxgear/x-ray-tux-sticker.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Staticna IP Adresa

Mislis ovo?

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Mislis ovo?

OK,Skonto sam ovaj video ali imam sada problem ja kad upisem IPConfig nemam DNS pa koj je DNS za Crni Thompsonov Ruter od T-Coma?

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
16 godina
neaktivan
PC Man kaže...
luka_cro kaže...

Mislis ovo?

OK,Skonto sam ovaj video ali imam sada problem ja kad upisem IPConfig nemam DNS pa koj je DNS za Crni Thompsonov Ruter od T-Coma?

sve ti pise u cmd-u

valjda 192.168.1.1 ili zadnji broj durgaciji,neznam

Model fashion guru.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 12:53 (luka_cro).
17 godina
neaktivan
PC Man kaže...
luka_cro kaže...

Mislis ovo?

moras otkljucati modem posto je zakljucan...

podatci za root su ti: login:   administrator   pass: !M1PhoIAD

odatle mozes dyndns naci...

In Control
15 godina
neaktivan
Staticna IP Adresa

Evo napravio sam po ovom TUTu i t-com ima 2 DNSa 192.168.1.1 i 195.29.150.3 (svejedno koj se stavi),

e sada meni to neradi-kad i idalje imam DinamyC IP

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Staticna IP Adresa

Sad cu bas probati ovaj NO-IP Ima neko tut za taj NO-IP ja nadjem samo na spanjolskom (vido) (EN ili HR Mi treba)(Prije ce se naci na ENG)

EDIT:Evo uspio sam napraviti da radi NO-IP ali kad se meni promijeni IP onda vise neradi ta PodAdresa!

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 13:25 (PC Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Staticna IP Adresa

pa gle ga...radi ovo sto ti kazem,tak sam i ja dok sam server slagal....najbolje ti je pogledati par filmica how to setup statis ip i slicne i to je to

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Staticna IP Adresa

hehehe, bas sam se nasmijao :)

192.168.1.1. nije DNS, to je IP od tvog rutera.

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hudo kaže...

hehehe, bas sam se nasmijao :)

192.168.1.1. nije DNS, to je IP od tvog rutera.

U lokalnoj mreži!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
17 godina
neaktivan
mislim da je covjek zbunjen posto je dyndns sakriven ako nemas root pristup ruteru (st 780 mu je vjerojatno)...

gore sam ti stavio root acess... rabi to, udji... i vidjet ces dyndns... to konfiguriraj (imas par HOWTO-a na netu) i bit ce sve uredu...
In Control
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice