Imam vistu enterprise 32 bit na laptopu HP compaque 6830s i svaki put kad ga pokrenem radi minut ipo dvi normalno i onda se sledi. Samo vađenje baterija pomaže, i tako iznova i iznova.... moze mala pomoc?
Smrzavanje windowsa
- poruka: 17
- |
- čitano: 4.330
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Instaliraj SP1 možda pomogne ili meni najbolje vrati se na XP!
-reinstalacija OS-a + format diska
-najvjerojatnije hardwerski kvar pomoć u ovlaštenom servisu
najbolje je stavit nove windowse i vidit ako se isto desava onda je hardwer u pitanju ili mozda neka opcija iz BIOS-a probaj vratit BIOS na default
i prije mi je štopao, ali što kažeš jer mi je bilo 200 GB filmova na disku xD... fala vam... A šta preporučavaš Vista ili Xp?
win 7
dakle ipak je najbolji....
gledajte, ovako stvari stoje. Imam oko 60 filmova na njem, imam Adobe CS3 i Microsoft Visual Express (onaj sto je doso na ovomjesecnom BUG-u). Predstavlja li to problem?. Do BIOS-a nije, već provjereno... Jedino da ga odnesem na štimanje...
gledajte, ovako stvari stoje. Imam oko 60 filmova na njem, imam Adobe CS3 i Microsoft Visual Express (onaj sto je doso na ovomjesecnom BUG-u). Predstavlja li to problem?. Do BIOS-a nije, već provjereno... Jedino da ga odnesem na štimanje...
Trebas provjerit i temperature ako vec nisi pa onda skini ovaj program tj 1.14 zip 32 bit verziju pa ju samo pokreni pa provjeri onda kakve su ti temperature!
http://www.cpuid.com/hwmonitor.php
Za kučnu ili uredsku upotrebu oni su pomeni jedni od najboljih!
Je li moguće da taj problem rješim sam ili da ga nosim na štelanje...
itko?... ma nema veze otpeljam ja njega u HG spot...
Ja preporučam Windows 7 ali po meni najbolje da čekaš punu verziju a do tada najbolje XP!
Je li moguće da taj problem rješim sam ili da ga nosim na štelanje...
Sve je moguće, ali najbolje da prvo reinstaliraš win.
Uz moguće pregrijavanje kak ti je netko preporučil,može biti da ti je do nekog softvera ili drivera koji se sa zakašnjenjem pale,pa kad se upale zbog neispravnosti se smrznu Windowsi.
PS:probaj napraviti prvo repair Windowsa direktno sa DVD-a,ako to ne pomogne onda kreni dalje.Popravak ti traje 10-15 minut
to care fala ti... pogledo uradio napravio ;)
win 7
ovi su mi najjači, preporuči mu sedmicu koja je jos uvijek u beti kao primarni OS, dobro za dual boot, ali ovako nikako... stavi šta oćeš Vista XP šta god nećeš pogrešiti
a i ta ti je...