Screensaver se ledi

poruka: 9
|
čitano: 3.077
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Screensaver se ledi

Screensaver mi se ledi, i nakon toga ne mogu ništa činit nego restartat komp i to tipkom za restart. znači, komp mi nakon tri minute kad nije aktivan rad, tako sam podesio, upali screen saver i jednostavno zaledi. radi mi jedino strelica od miša, a nijedna tipka na tipkovnici. imam windows 7, 64 bitni.

molim pomozite

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Screensaver se ledi

Probaj drugi screensaver, nisu ni svi screensaveri isti...

Ako je 2D screensaver probaj 3D i obratno...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
15 godina
Screensaver se ledi

-isključi screensaver i ostavi samo sleep ili sl. Ako se desi ista stvar onda je neki od drivera problematičan (neradi po specifikacijama), možda povezano s opcijama u BIOSu. Vjerojatniji je neki dodatak, jer za MBO i VGA su ugl provjereni. Pošto su win-64b vjerojatno je neki driver 'forsiran' (TV kartica ili wlan?? driver za Vistu.. tako nešto)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hm, imam tv karticu, misliš da može biti do toga?

virus nije, jer sam sve pročekirao i to više puta s raznim alatima. ne znam što bi moglo biti.

screensaver je od windowsa, opnaj gdje se vrte slova google na crnoj pozadini

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 0:19 (mikica1).
14 godina
neaktivan
mikica1 kaže...

screensaver je od windowsa, opnaj gdje se vrte slova google na crnoj pozadini

Scrolling marquee, 2d screensaver.

Probaj neki 3D (3D pipes, 3D flying objects).

Vjerojatno je do drivera, a ti su screensaveri stari ko biblija. Pitanje je koliko su testirani sa novijim hardverom (ako se ne varam 2D screensaveri koriste Direct Draw, dok 3D screensaveri koriste OpenGL).

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
14 godina
neaktivan

probao sam stavit one "photos", ( oni pejzaži, prioda, stabla....) što nude također windowsi, i zasada je dobro, ne ledi mi više. mislim, zanima me, što može biti,.

imam i thratfire na kompu, koji je bio blockao jučer ta slova od google-a, pa sam stisnuo allow and remember, jer on svaski nepoznati proces zastavlja. ali mi je i nakon što sam to napravio, se ista stvar događala.

no, evo, otkad sam po vašoj preporuci promijenio screensaver, sad mi se ne događa.

jedino mi nije jasno što znači ona postavka on resume, display logon screen, meni je postavljeno da nema kvačice. jeli treba biti, i što ono uopće znači?

15 godina
Screensaver se ledi

- prevedeno, dali da te traži šifru. Na kućnom računalu nema potrebe.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne, ne traži me nikakvu šifru.

15 godina
mikica1 kaže...

probao sam stavit one "photos", ( oni pejzaži, prioda, stabla....) što nude također windowsi, i zasada je dobro, ne ledi mi više. mislim, zanima me, što može biti,.

imam i thratfire na kompu, koji je bio blockao jučer ta slova od google-a, pa sam stisnuo allow and remember, jer on svaski nepoznati proces zastavlja. ali mi je i nakon što sam to napravio, se ista stvar događala.

no, evo, otkad sam po vašoj preporuci promijenio screensaver, sad mi se ne događa.

jedino mi nije jasno što znači ona postavka on resume, display logon screen, meni je postavljeno da nema kvačice. jeli treba biti, i što ono uopće znači?

uf, jesi 'težak'.. Namigiva NHF..

mikica1 kaže...

ne, ne traži me nikakvu šifru.

-kvačica DA/NE... normalno. Da je uključeno (postavljena kvačica) onda bi te tražilo šifru.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice