Imam problem sa Windows XP,kada idem da ga instaliram ubacim CD,pojavi se ovo,probao sam više puta na više računara i stalno isto:
Ovo zadnje,znači piše mi A: i trebam nešto da upišem,i što god da upišem kaže da je netačno.Evo slika:
Evo slika:
Imam problem sa Windows XP,kada idem da ga instaliram ubacim CD,pojavi se ovo,probao sam više puta na više računara i stalno isto:
Ovo zadnje,znači piše mi A: i trebam nešto da upišem,i što god da upišem kaže da je netačno.Evo slika:
Evo slika:
prvi puta vidim ovo, ali čini mi se da traži floppy. da li si u biosu podesio da ti first boot bude cd? evo ti za svaki slučaj upute za instalaciju xp.
Probaj maknuti floppy ako ga imas.
ma , u Biosu namjesti da ti se ga cita sa sa cd ili dvd pogona ,
ovdije ti je sigurno namjesteno pokretanej sa foppya
Kako da stavim da mi čita sa DVD a ne sa flopy-ja?
Restartas PC i udes u bios (pritiskom tipke: delete, esc ili neke F1,F2...). Zatim bi trebao vidjeti Boot options ili nesto slicno. Tu namjestis odakle zelis da se vrsi bootanje.
Kako da stavim da mi čita sa DVD a ne sa flopy-ja?
evo pogledaj ovdje, pod broj 5, "Uspostavljanje prioritetnog redosljeda za podizanje"
Neznam dali je ovo problem sa windowsom ili sam nesto krivo prispojio.
Ali ja sam isao staviti novi RAM kada sam ga stavio ukljucio sam komp a na ekranu mi je pisalo da sam izgubio neke podatke.
On meni ocita ovako ove programe sta su mi na kompu ali u internet mi nece uci kaze da je izgubljena veza!