znaci imam slozen problem ovo pisem sa burazovog kompa znaci kad kreem instalirat vistu idem dode mi do cd keya i neki su rekli da nemoram nis upisivat da samo next i kad stisnem next pojavi mi se neka glupost vald yes no i ja odaberem no i onda se pojavi onaj pjescani sat i nis a kad stisnem yes isto al mogu ga micat ljudi pomagajte evo stoji mi komp i nis nemogu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
molim vas dali netko zna eno stoji mi komp tamo neznam st ada radim admini sory na duplom postu hitno je
Nisam još nikad instalirao vistu ali pretpostavljam da se na originalnom cd-u treba utipkat cd-key a ako ne treba onda nije original, tako da ako je u tome slučaj onda se nije za čudit. Ispravite me ako griješim.
znaci imam slozen problem ovo pisem sa burazovog kompa znaci kad kreem instalirat vistu idem dode mi do cd keya i neki su rekli da nemoram nis upisivat da samo next i kad stisnem next pojavi mi se neka glupost vald yes no i ja odaberem no i onda se pojavi onaj pjescani sat i nis a kad stisnem yes isto al mogu ga micat ljudi pomagajte evo stoji mi komp i nis nemogu
Probaj ponovno pokrenuti instalaciju. Ako opet zapne, vjerujem da je medij u pitanju. Probaj s drugim instalacijskom DVD-om.
Nisam još nikad instalirao vistu ali pretpostavljam da se na originalnom cd-u treba utipkat cd-key a ako ne treba onda nije original, tako da ako je u tome slučaj onda se nije za čudit. Ispravite me ako griješim.
znaci imam slozen problem ovo pisem sa burazovog kompa znaci kad kreem instalirat vistu idem dode mi do cd keya i neki su rekli da nemoram nis upisivat da samo next i kad stisnem next pojavi mi se neka glupost vald yes no i ja odaberem no i onda se pojavi onaj pjescani sat i nis a kad stisnem yes isto al mogu ga
micat ljudi pomagajte evo stoji mi komp i nis nemogu