Problem s vistom x86 ultimate?

poruka: 5
|
čitano: 1.129
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

znaci imam slozen problem ovo pisem sa burazovog kompa znaci kad kreem instalirat vistu idem dode mi do cd keya i neki su rekli da nemoram nis upisivat da samo next i kad stisnem next pojavi mi se neka glupost vald yes no i ja odaberem no i onda se pojavi onaj pjescani sat i nis a kad stisnem yes isto al mogu ga micat ljudi pomagajte evo stoji mi komp i nis nemoguPlač

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

molim vas dali netko zna eno stoji mi komp tamo neznam st ada radim admini sory na duplom postu hitno je

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam još nikad instalirao vistu ali pretpostavljam da se na originalnom cd-u treba utipkat cd-key a ako ne treba onda nije original, tako da ako je u tome slučaj onda se nije za čudit. Ispravite me ako griješim.

Oglas: kvalitetno i uvjerljivo lažem na sudu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem s vistom x86 ultimate?
razer1911 kaže...

znaci imam slozen problem ovo pisem sa burazovog kompa znaci kad kreem instalirat vistu idem dode mi do cd keya i neki su rekli da nemoram nis upisivat da samo next i kad stisnem next pojavi mi se neka glupost vald yes no i ja odaberem no i onda se pojavi onaj pjescani sat i nis a kad stisnem yes isto al mogu ga micat ljudi pomagajte evo stoji mi komp i nis nemoguPlač

Probaj ponovno pokrenuti instalaciju. Ako opet zapne, vjerujem da je medij u pitanju. Probaj s drugim instalacijskom DVD-om.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
RE: Problem s vistom x86 ultimate?
dwezzel kaže...

Nisam još nikad instalirao vistu ali pretpostavljam da se na originalnom cd-u treba utipkat cd-key a ako ne treba onda nije original, tako da ako je u tome slučaj onda se nije za čudit. Ispravite me ako griješim.

Obzirom da na istom instalacijskom mediju dolaze sve verzije Viste, ostavljena je mogućnost naknadnog unosa cd-keya, koji potom otključava karakteristike značajne za određenu verziju.
razer1911 kaže...

znaci imam slozen problem ovo pisem sa burazovog kompa znaci kad kreem instalirat vistu idem dode mi do cd keya i neki su rekli da nemoram nis upisivat da samo next i kad stisnem next pojavi mi se neka glupost vald yes no i ja odaberem no i onda se pojavi onaj pjescani sat i nis a kad stisnem yes isto al mogu ga

micat ljudi pomagajte evo stoji mi komp i nis nemoguPlač

Što se tiče tvog problema, teško je napraviti neku pretpostavku samo na osnovu informacije da ti se pojavi neka glupost.
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2009 21:04 (macak).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice