Dali je pametno mountati .iso image koji trenutno imam na kompu sa MagicIso-om? Mislim, ako mountam pa idem na Install Now, bez bootanja, može li se tako instalirat bez da se prži po DVD-ima? Trenutno bas nemam DVD-ova, pa ako bi moglo da se jednostavno mounta...ja nisam niti malo siguran...50%....
Mountanje Windowsa
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.688
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemoguće. Resetom kompa "mount" i MagicISO odlaze iz RAMa i ništa od instalacije.
Dali je pametno mountati .iso image koji trenutno imam na kompu sa MagicIso-om? Mislim, ako mountam pa idem na Install Now, bez bootanja, može li se tako instalirat bez da se prži po DVD-ima? Trenutno bas nemam DVD-ova, pa ako bi moglo da se jednostavno mounta...ja nisam niti malo siguran...50%....
Možeš tako instalirati, ali nemožeš preformatirati disk, nego samo instalirati uz postojeće windowse, dakle ostaju ti i i stari windowsi. Ako nemaš dvd-a stavi na usb stick
OK ljudi hvala, ispalio sam na živce, potrošio 5-6 dvd-a, a na svakom greška tokom instalacije....neispravni su...pa zato pitam da uštedim malo! RECESIJA JE! hehe