Mountanje Windowsa

poruka: 4
|
čitano: 1.688
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mountanje Windowsa

Dali je pametno mountati .iso image koji trenutno imam na kompu sa MagicIso-om? Mislim, ako mountam pa idem na Install Now, bez bootanja, može li se tako instalirat bez da se prži po DVD-ima? Trenutno bas nemam DVD-ova, pa ako bi moglo da se jednostavno mounta...ja nisam niti malo siguran...50%....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Mountanje Windowsa

Nemoguće. Resetom kompa "mount" i MagicISO odlaze iz RAMa i ništa od instalacije.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
RE: Mountanje Windowsa
CroIvo kaže...

Dali je pametno mountati .iso image koji trenutno imam na kompu sa MagicIso-om? Mislim, ako mountam pa idem na Install Now, bez bootanja, može li se tako instalirat bez da se prži po DVD-ima? Trenutno bas nemam DVD-ova, pa ako bi moglo da se jednostavno mounta...ja nisam niti malo siguran...50%....

Možeš tako instalirati, ali nemožeš preformatirati disk, nego samo instalirati uz postojeće windowse, dakle ostaju ti i i stari windowsi. Ako nemaš dvd-a stavi na usb stick

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
14 godina
neaktivan
Mountanje Windowsa

OK ljudi hvala, ispalio sam na živce, potrošio 5-6 dvd-a, a na svakom greška tokom instalacije....neispravni su...pa zato pitam da uštedim malo! RECESIJA JE! hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice