LastXP zaključana tema

poruka: 24
|
čitano: 10.491
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
LastXP

Na Torrentima sam naisao na operativni sustav LastXp v17 Vidio sam slike Izgleda odlicno ali me zanima dali ga vrijedi instalirat i kako?Imam ove windowse od 2003 nikad nisam rusio sistem!I zanima me kako ce to utjecati na internet i za sto cu sve morati instalirat drivere imam 13 god nerazumijem se najvise

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2009 22:43 (AnDrIjAnIc).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LastXP

Ja sam isprobo taj sustav i moram priznat da sam bio odusevljen , ali ipak sam se vratio na stari XP jer Last uzima puno resursa , ja imam 1gb rama a kad sam isnstaliro LastXp uzeli su mi preko 700mb rama , a i puno vise uzima HDD oko 9gb.

Ubiti on je neto kako vista samo sto je XP. Pa ko voli nek izvoli ja sam zadovoljan starim XP-om.

Pelikan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: LastXP

Ma ok onda platit cu sto pedest kuna pa ... Nerazumijem se u to sve

16 godina
neaktivan
LastXP

Ako se ne razumijes onda bolje tako jer LastXP nije ko obicni XP malo je kompliciranije, ali moje misljenje bolje ti je ostat na straom XP-u

Pelikan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A i mislio sam al trebam rusit ove gori su od windows me kolko sam ga punio glupostima a neznam kako srusit nemam iskustva a i driveri sve me muci ako zaj..bem treba zvat nekoga pa 150 kn a izgleda da ce i ovako mogu ja srusit kad ocu samo internet treba namjestit neznam kako imam cd al neznam jel to to

16 godina
neaktivan
LastXP

Neznam koi interent imas ali kod MAXadsl nema se sta  podesavat ili instalirat samo se prikopcas na net,mislim osim zastitni stvari kao AV ili vatrozid.

Ako vec hoces novi sustav onda probaj vistu jer je bolja od LastXP , vista uzima iste resurse kao i LastXP

Pelikan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LastXP

Ma xP je legenda zbog programa i što sve može na njega i brz i sve odličan je samo i nebih mjenjo ni za vistu linux ništa samo bih ga volio probatt na drukciji nacin ako razumijes al neznam kako

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LastXP

pa onda probaj LastXP izgledom je kako Vista ali performanse XP samo malo poboljsane i nemozes ih preves na hrvatski

Pelikan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LastXP

da ali neznam instalirat to nikad nisam a ovaj što mi je prošli put to radio je odnio kuciste tamo u kancelariju ja nisam ni znao sta radi a sad da mu kažem e aj mi nemoj obicne nego lastxp a on je bio u logoru par mjeseci ima onaj ps il kako vec nestrpljiv je i sad da ce mi on to radit nece ali ja da znam mogu instalirat printer i ostale drajvere ali za internet neznam kako imam d-link  DFE-528TX i neki cd stvarno neznam

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LastXP

znaci imas maxadsl internet

Gle prijatelju instalacija xp je vrlo jednostavna nema se tus ta podesavat samo sljedis upute ali LasXP ima dosta toga za podesavanje jer on u sebi ima dosta programa koje mozes instalirat automacki s windoswima ako  nesto krivo kliknes negine ti ponovo sve ispocetka ako nikad nisi obicni XP instaliro onda nemoj probavat ni s LastXP.

Pelikan

0 0 hvala 0
16 godina
LastXP

jel ima neka velika razlika između ovog xp-a i originalnog?

Hello World!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AnDrIjAnIc kaže...

da ali neznam instalirat to nikad nisam a ovaj što mi je prošli put to radio je odnio kuciste tamo u kancelariju ja nisam ni znao sta radi a sad da mu kažem e aj mi nemoj obicne nego lastxp a on je bio u logoru par mjeseci ima onaj ps il kako vec nestrpljiv je i sad da ce mi on to radit nece ali ja da znam mogu instalirat printer i ostale drajvere ali za internet neznam kako imam d-link  DFE-528TX i neki cd stvarno neznam

Uzmi onda Vistu! Instalira se jednostavnije od igrice a meni je 300 puta bolja od XPa
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

jel ima neka velika razlika između ovog xp-a i originalnog?

Vizualno je velika razlika, a sad po performansama neznam nisam je dugo imo ali sigurno ima jer uzima dosta resursa , recimo meni je samo sustav uzeo preko 700mb rama i oko 9 gb HDD . Prozori se brze otvrajau, sve u svemu brze radi.
Pelikan
16 godina
neaktivan
BORN kaže...
AnDrIjAnIc kaže...

Uzmi onda Vistu! Instalira se jednostavnije od igrice a meni je 300 puta bolja od XPa
 Vista je jos u povoima , a sto se tice instalacije mnei je lakse instalirat XP , Vista je dosta bugovita.
Pelikan
16 godina
neaktivan
BORN kaže...
AnDrIjAnIc kaže...

to ti kazes da je bolja vista.
16 godina
neaktivan
LastXP

Ok sada da ja skinem sa torrenta xp (Normalan) i stavim ga na cd i ocu reinstalirat windowse kako to šta da radim sa ovima koje sad imam nekužim ja to ništ ocu i dalje imat internet ili cu se morat zajebav..at?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Peliakn kaže...
BORN kaže...
AnDrIjAnIc kaže...

Vista je jos u povoima , a sto se tice instalacije mnei je lakse instalirat XP , Vista je dosta bugovita.

bajic kaže...
BORN kaže...
AnDrIjAnIc kaže...

Vi očito ni ne znate što je vista pogotvo SP1
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
16 godina
neaktivan
LastXP

Ma nebi skido vistu zajbano je to meni sve tio bi xp pro samo šta ce bit sa internet i šta da radim a ovim windowsima i oce ms word powerpoint i druga sranja doci sa windowsima nerazumijem se?

0 0 hvala 0
16 godina
LastXP

Word, Exel, Access, Powerpoint,.... dolaze uz Office.
Ako budes skida Xp sa nekog torrenta skini botabilni XP,a internet,

trebas samo nać cd ako korsitis bežično(Adapter),

ja mislin da ja nisan instalirava nista za router, ali to je sve na cd-u lako je.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 14:32 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LastXP

pa imam neki cd ali neznam jel to to a i komp mi je šit eo ti slike pa vidi kako izgleda prvo su ti ikone http://i44.tinypic.com/15hmck.jpg grozno bota mi se 2 minute propali slučaj a da znam sam to napravit super bi bilo

0 0 hvala 0
17 godina
LastXP

Evi ti LINK i ljepo si to isprintas i "ozezi"!

Moras se nauciti kako to napraviti, samo prati tutorijal i neces nista zeznuti.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2009 9:23 (croart).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LastXP

ok thnx samo znas u cemu je problem?U tom što ti link neradi xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 15:41 (AnDrIjAnIc).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BORN kaže...
Peliakn kaže...
BORN kaže...
AnDrIjAnIc kaže...

bajic kaže...
BORN kaže...
AnDrIjAnIc kaže...

Vi očito ni ne znate što je vista pogotvo SP1
 Ti ocito znas staje Vista pa prosvjetli nas malo. Isprobo sam vistu moram priznat da nsiam zadovoljan njome. Uzelela mi je jako puno resursa ali malo mi je tog dala , a osim tog nisu mi svi programi koje koristim kompatibilni s njmo takoda cu jos neko vrijem pricekat s vistom, jer za vistu moras imat i malo jaci kompijuter , recimo minimum 2gb rama 2.0 CPU, graficku 256mb , ako hoces da ti komp radi kako spada. A osim tog XP je vrlo poslusan i pitom sustav ipak je dosta razrađen tako da se necu jos upustat u Vistu. Nekazem da vista nije dobra ali XP je XP.
Pelikan
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2009 20:26 (Peliakn).
15 godina
neaktivan
LastXP

znali neko gdje mogu skinutu

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice