LAST XP i SP3

poruka: 12
|
čitano: 7.804
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
LAST XP i SP3

Iman jedan problem sa LAST xp-om prije je sve bilo normalno al kad sam instalirao SP3 počeli su problemi NPR. kad mjenjam temu promjeni se pozadina ali sve ikone i start to sve nestane jedino je s temom  windows xp sve u redu 

HVALA

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!

0 0 hvala 0
17 godina
LAST XP i SP3

A da stavis normalan XP, a ne taj modificirani ? Ja ne znam zasto ne kuzite ili ne zelite skuzit da te modifikacije su napravljene iz ciste zabave od strane svakojakih "racunalaca"...

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: LAST XP i SP3

Svaki operacijski sustav koji nije modificiran od strane proizvođača su svojevrsna prijetnja korisniku jer mogu osim svega ostalog sadržavati softver koji će izvući bankovne podatke i poslati ih nekomu..

SilvioS, MSP Lead
15 godina
neaktivan
LAST XP i SP3

Ja isto imam last xp,meni se kad mjenjam temu samo pozadina promijeni,al ja normalno vratim nazad željenu,možda ja imam drugi modelIzlanuo se

@Batista ja sam konkretno išao na modificirani zato jer prije instalacije winsa nudi programe,pa ih ne moram kasnije instalirati ; )

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znaci iz ljenosti si instalirao OS potencijalno pun sigurnosnih rupa koje te mogu uvaliti u probleme i sa kojima mozes imati problema, koji su modificirani od strane ko zna koga sa ko zna kojim razlozima. Mudro nema sta.

16 godina
neaktivan
LAST XP i SP3

slazem se sa vecinom ovdije...last xp definitivno nije rijesenje za nikoga...

ja sam ga uzeo cisto za probu i imao toloko problema da sam skoro riknuo dok sam sve rijesio....

0 0 hvala 0
17 godina
LAST XP i SP3

Ja sam neko vrijeme imao LAST XP i mogu posvjedočiti da su jedan veliki shit... U početku sam bio prezadovoljan, ali kasnije mi nikako nisu ležali sa svim onim izmjenama + kad sam poskenirao DVD antivirus mi je pronašao masu sumjivih file-ova.

Tehnika narodu!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
logic kaže...

Znaci iz ljenosti si instalirao OS potencijalno pun sigurnosnih rupa koje te mogu uvaliti u probleme i sa kojima mozes imati problema, koji su modificirani od strane ko zna koga sa ko zna kojim razlozima. Mudro nema sta.

A ne moraju uvijek bit loši,imao sam jednom windows xp(sad neznam kako se zovu,ali čovijek koji ih je "redizajnirao" se zove Briss,sjecam se da je poslije instalacije bila pozadina nekakvog zmaja) sa malim hardverskim zahtijevima,uspio sam ih instalirati na pentium II ili III(ne sijećam se sad) i radilo je bez problema...

17 godina
neaktivan

A tesko ti bilo uzeti nlite i sam ih modifikovati i znas barem sta si uradio. Koliko si potrosio vremena da to skines mogao si to napraviti a sto se tice instalaice xp se uredno instalira i nemodifikovan.

15 godina
neaktivan

Jel mi moze neko pomoc?Naime imam piratski Windows 7.Windows  je cisto go..Razmišljam da si instaliram Last xp,no videći komentare vidim da je loš.Pa ako  nekako nabavim org Xp key.Dali se on upise odmah tijekom instalacije i ako ne nabavim key dali moze obicni xp skinuti update sa microsoft stranice.I na kraju ako ima neko Org key za XP  64 bitni neka mi se javi.Mislim se  mijenjati a neznam koliko vrijedi xp key.Ja imam Kaspersky 2010 org i cod2 org key

15 godina
neaktivan
Dolu kaže...

Jel mi moze neko pomoc?Naime imam piratski Windows 7.Windows  je cisto go..Razmišljam da si instaliram Last xp,no videći komentare vidim da je loš.Pa ako  nekako nabavim org Xp key.Dali se on upise odmah tijekom instalacije i ako ne nabavim key dali moze obicni xp skinuti update sa microsoft stranice.I na kraju ako ima neko Org key za XP  64 bitni neka mi se javi.Mislim se  mijenjati a neznam koliko vrijedi xp key.Ja imam Kaspersky 2010 org i cod2 org key

Nemoj stavljati nikakav Lastxp stavi normalan cisti xp ako zelis.

cd key mozes upisati tokom instalacije a moze i nakon toga, sto se tice update-a naravno da mozes skidati.  ima puno i drugi nacina aktivacije windowsa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 15:49 (mario1990).
15 godina
protjeran
LAST XP i SP3

pussy

ja imam tiny xp 150Mb
I radi sve najnormalnije.....
Tak da ove fore sa rupama itd vam padaju u vodu....

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice