Folder - kako promijeniti informacije

poruka: 6
|
čitano: 3.888
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav,imam jedan folder u kojem je oko 200 foldera sa filmovima i kao što vidite na slici ti filmovi su poredani po godinama i mene zanima kako da podesim Authors(ono u desnom gornjem kutu na slici ) gdje bih ja upisao ime redatelja tako da mogu kad mi zatreba to stisut i poredat po redateljima,ako me kužite što hoću reći :)
Hvala unaprijed! :)))
http://i1101.photobucket.com/albums/g439/goldameir1/jj.jpg

0 0 hvala 0
17 godina

Nemožeš nikako. Jer ono što predstavlja mapu je njezino ime, a ti u imenu imaš samo godinu i ime filma. Da i nadopišeš imena redatelja u ime mape, neznam da li bi se to uopće moglo kako poredati onda (zapravo, ne vidim načina da bi, osim da napišeš u ime mape prvo redatelja, pa odabereš poredak po abecedi, ali onda nemožeš više po godini poredati). Tak da ništa od tvoje želje :D. Ako ima tko kakav način, neka nadopiše.

0 0 hvala 0
16 godina

Di si pokupio te muzejske eksponate od filmova? :)))

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Folder - kako promijeniti informacije

Skidao preko torrent-a,najviše sam koristio isohunt com i partis si (slovenska stranica,treba se registrirat)

16 godina
neaktivan

Probaj ovo.

Desni klik na video-> properties-> details-> promini sta zelis

Neman sad nijedan film na kompu, pa nemogu testat ali ako radi sa mp3 za album moglo bi i za film

17 godina
Orinem kaže...

Probaj ovo.

Desni klik na video-> properties-> details-> promini sta zelis

Neman sad nijedan film na kompu, pa nemogu testat ali ako radi sa mp3 za album moglo bi i za film

Da, ovo bi radilo kad bi on u jednoj mapi imao samo datoteke od filmova, ali on ima svaki film u svojoj mapi i to sve onda zajedno negdje smješteno. Tak da, može mijenjati, ali neće imati efekta, pošto on sortira mape filmova, ne njihove datoteke.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice