Blue Screen vraća početne postavke?

poruka: 6
|
čitano: 4.426
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Da pobliže objasnim problem. Na laptopu (Toshiba Satellite A300-1MT, Windows 7 Ultimate) nakon što sam računalo upalio nakon što je bio u Sleep modu pojavio mi se plavi ekran gdje je brojalo DUMP  memoriju te zatim ga resetiralo. Nakon što se računalo upalilo primjetio sam da su postavke desktopa i programske trake vraćene na početne kao pri prvoj instalaciji. Uklonile su mi se sve ikone od prije, te ikone koje sam dodao na Desktop od My Computer i My Documents su nestale, te je i Start prozor vraćen na početne postavke. Molio bi da mi netko kaže radi čega bi ovo moglo biti i kako ukloniti.

Nakon paljenja Windowsi su prikazali ovu poruku:

Potpis problema:

Naziv događaja koji opisuje problem: BlueScreen

Verzija OS-a: 6.1.7601.2.1.0.256.1

ID regionalnih postavki: 1050

Dodatne informacije o problemu:

BCCode: 1000008e

BCP1: C0000005

BCP2: 830A183E

BCP3: A9043C10

BCP4: 00000000

OS Version: 6_1_7601

Service Pack: 1_0

Product: 256_1

Datoteke koje pomažu pri opisu problema:

C:\Windows\Minidump\082412-19858-01.dmp

C:\Users\****\AppData\Local\Temp\WER-47065-0.sysdata.xml

Našu izjavu o zaštiti privatnosti pročitajte na internetu:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041a

Ako izjava o zaštiti privatnosti nije dostupna na internetu, pročitajte je izvanmrežno:

C:\Windows\system32\hr-HR\erofflps.txt

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Blue Screen vraća početne postavke?

Pusti izjave o zaštiti privatnosti i ostali crap ,izvadi dump file (C:\Windows\Minidump\082412-19858-01.dmp) i stavi ga negdje na share i postaj link ovdje ,pa će netko pogledat u čemu je problem.

Također ,može ti pomoći i BlueScreenView ,s kojim možeš otvoriti dump file i vidjeti ''tko je kriv''.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

U dump file-u je samo jedan driver - ntkrnlpa.exe. Boot driver.

Ali kod greške je 0x1000008e ,što znači da je problem 100% hardverski. Pročitaj: 1. 2.

Ako laptop ima garanciju (ma da i nema) nosi ga u ovlašteni servis.

Jel pitanje je sada jeli problem u procesoru ,grafičkoj ili matičnoj ploči.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
John_Bad kaže...

Ili je neki driver podivljao, ili ti je memorija otišla k vragu. Bootaj hirena i testiraj RAM, kao prvo, a kao drugo, nadogradi sve drivere na stroju.

Što se postavki tiče, logirao te u privremeni profil jer je tvoj profil koruptiran - rekao bih da je RAM u pitanju, ili čak možda i HDD.

Logiraj se kao administrator, kreiraj novi profil, ulogiraj se u njega i iskopiraj si iz starog profila dokumente i što ti već treba.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
17 godina
neaktivan

uredu je sada laptop, netreba nikakav servis ni ništa, normalno radi. vjerovatno se desila slučajna greška kod paljenja iz Sleep moda.

Hvala Vam na pomoći.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice