MS Outlook pun sandučić

poruka: 2
|
čitano: 2.457
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
MS Outlook pun sandučić

Bok svima!

Imam mali problemčić, na poslu sam dobio mail adresu koju je koristio netko drugi, a pri korištenju mi je javljao da mi se sandučić pun. Ulavnom sam mogao skidati poštu, al nisam mogao poslat nego je bacao error da je sadučić pun. Nakon toga sam kreirao Personal folder na C: disku i sve premjestio tamo, da bi nakon par dana opet počeo isto, svi su folderi prazni osim tih na C: disku. Inače koristimo MS exchange, username mi je neki lokal od firme. Inače dođe poruka da mi je sandučić pun (87MB), a .pst (mislim da je taj file) na C: disku je oko 20MB, pa i da sam nešto krivo otvorio ( a mislim da nisam) nema 87 MB. Ne znam više što napravit, nešto radim krivo očito.

Hvala svima za pomoć, sve dobro dođe;-)

0 0 hvala 0
15 godina
Re: MS Outlook pun sandučić
Maras02 kaže...

Bok svima!

Imam mali problemčić, na poslu sam dobio mail adresu koju je koristio netko drugi, a pri korištenju mi je javljao da mi se sandučić pun. Ulavnom sam mogao skidati poštu, al nisam mogao poslat nego je bacao error da je sadučić pun. Nakon toga sam kreirao Personal folder na C: disku i sve premjestio tamo, da bi nakon par dana opet počeo isto, svi su folderi prazni osim tih na C: disku. Inače koristimo MS exchange, username mi je neki lokal od firme. Inače dođe poruka da mi je sandučić pun (87MB), a .pst (mislim da je taj file) na C: disku je oko 20MB, pa i da sam nešto krivo otvorio ( a mislim da nisam) nema 87 MB. Ne znam više što napravit, nešto radim krivo očito.

Hvala svima za pomoć, sve dobro dođe;-)

Kontaktiraj ili davatelja usluge ili nonoga tko je u tvojoj firmi zadužen za IT. Vjerojatno premašiš veličinu sandučića koja ti je dodjeljena na serveru.

Usput provjeri da li ostavljaš poruke na serveru nakon što si ih pročitao.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice