Problem oko externog diska

poruka: 11
|
čitano: 1.895
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem oko externog diska

Pozdrav.Imam externi disk od 500 gb,popunjen sa 300gb.Folderi su filmovi,muzika,slike..radio dosad normalno,sad kad ga ustekam u laptop(win xp),muzika je tu ali slike i filmovi,prikazuje da je folder prazan.Probao na frendovom laptopu(win 7)-ista stvar.Ali kad ga ustekam u tv-sve ok,filmovi i slike su tu.Kako rijesit ovu zavrzlamu,molio bih pomoc ko zna,hvala

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Problem oko externog diska

Upali command prompt, upiši slovo ext diska (npr G:) i stisni enter. Nakon toga, upiši attrib -h -s -r *.*

Možda ćeš morati cmd pokrenuti kao administrator...

My name is Legion... For we are many!
12 godina
neaktivan

hvala za dobru volju,thanx..nije bas da kuzim sve o cemu govoris,moze li objasnjenje kako cu upalit command prompt?trebam li upisat bas tocno ovako -h -s -r *.*   i ovo pokretanje cmd,dali ce me sustav odvesti do toga pokretanja?

16 godina
odjavljen

Start -> počni pisati Command Prompt... kad se pojavi u popisu, desni klik na njega i Run as Administrator. Nakon što se otvori, upiši u command prompt slovo diska (npr G:) i stisni enter. Sad će u command promptu pisati G:\

Nakon toga, upiši attrib -h -s -r *.* i stisni enter. Ugasi cmd prompt i vidi jel se sad svi filmovi vide.

12 godina
neaktivan

Nasao command prompt.Upisao E:,nakon toga upisao attrib -h -s -r *.* kursor predje u sljedeci red i nista se ne dogadja.Stoji E:\

Sta trebam napraviti sa cmd?

16 godina
odjavljen

E i to je to. Sad vidi jesu svi fajlovi vidljivi...

12 godina
neaktivan

Nikako ne mogu pokrenuti command prompt kao administrator,ne znam pass.Jedino kao current user.Tad napravim sve ovo sto si rekao,zatvorim cmd,probam-nista.Sve isto,na folderu film pise empty i izadje mi ovo

E:\film  refers to a location that is unavailable.It could be on a hard drive on this computer or on a network.Check to make sure that the disk is properly inserted or that you are connected to the internet or your network,and then try again.If it still cannot be located,the information might have been moved to a different location

16 godina
odjavljen

Moraš biti admin jer mičeš system atribut (to je ono -s). Probaj sve to isto ali samo attrib -h *.*

12 godina
neaktivan

Probao,nista.Ako sam makao system atribut(-s) ne trebam li onda ukucat attrib -h -r *.* ili ide i bez -r

Kuzim da moram biti admin..Ne znam kako saznati pass,mozda nije ni postavljen za ovaj moj laptop

16 godina
odjavljen

Pa gore sam napisao, samo ti -h treba, dakle attrib -h *.*

12 godina
neaktivan

da,da,probao i tako.Nista se ne dogadja.Cudno da na istom disku sadrzaj nekih foldera prepozna a neke ne,kad stanem na properties uredno obracuna zauzetost diska sa tim koje ne otvara,ali nikako do njih

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice