Tv 2500-3000kn

poruka: 4
|
čitano: 3.297
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Tv 2500-3000kn

Molim vas moze savjeti za kupnju lcd-a od 2500kn, da je neki veci ekran tipa 82cm moze i nesto manje.Hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 22:25 (Tommy_GTI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tv 2500-3000kn

Moja preporuka ti je LG 32LD320 ili još bolje ovaj PANASONIC ako ti nije puno love! 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tv 2500-3000kn

evo, ubacit ću se i ja, ista me stvar zanima.

gledala sam philips 32pfl3605H/12, ali nekako me slika nije uvjerila, malo je zubata na običnim TV programima...

vidim da ovdje po forumu dosta korisnici hvale LG pa me zanima nešto iz te kategorije.

tv mi treba za gledanje običnog tv programa, divxeva, dvdova, imam sad neki škart od lcd-a i stvarno mi treba DOBAR tv, umorna sam od crnih kocki po ekranu i nekakvih sjena i razlivenih boja... help!!!

PS

tv gledam s cca 2,5 metara, razmišljam o ekranu od 82 cm.

Da se Facebook server srusi, 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali, stavi ovo u sig...

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Tv 2500-3000kn
sam kaže...

evo, ubacit ću se i ja, ista me stvar zanima.

gledala sam philips 32pfl3605H/12, ali nekako me slika nije uvjerila, malo je zubata na običnim TV programima...

vidim da ovdje po forumu dosta korisnici hvale LG pa me zanima nešto iz te kategorije.

tv mi treba za gledanje običnog tv programa, divxeva, dvdova, imam sad neki škart od lcd-a i stvarno mi treba DOBAR tv, umorna sam od crnih kocki po ekranu i nekakvih sjena i razlivenih boja... help!!!

PS

tv gledam s cca 2,5 metara, razmišljam o ekranu od 82 cm.

Evo ja vec duze vrijeme trazim lcd i definitivno kupujem ovaj lcd, jedan forumas je napiso u jednoj temi da ga posjeduje, da je zadovoljan s njim i da cita divx,mkv, i titlove bez problema :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice