Samsung smart tv aplikacije

poruka: 9
|
čitano: 31.248
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav

Imam samsungov smart tv..s njim s tvornički dobio instaliran Internet preglednik- koji je dosta spor

Mene zanima dali je moguće instalirati drugi preglednik na tv , jer kada odem na samsung app store nema takvih aplikacija.

Probao sam standradnim putem instalirati  chrome  ( kao na PC-u )  ali kaze da nemoze tako..

eto hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Samsung smart tv aplikacije

To je neki Samsungov OS/firmware na tom televizoru, zar ne? Onda možeš instalirati samo ono što ti Samsung da da instaliraš, odnosno koje su oni aplikacije napravili ili odobrili. Kažeš da je preglednik spor - zašto misliš da je preglednik spor, a ne televizor?  Smart TV-i još nisu dosegli svoju zrelost. Ako želiš ugodnije surfati Internetom preko televizora, onda ili spoji osobno računalo na televizor ili nabavi neki od mini PC-a ili tako nešto. Naravno, obrati pažnju na hardver s kojim dolazi takvo računalo.

11 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

To je neki Samsungov OS/firmware na tom televizoru, zar ne? Onda možeš instalirati samo ono što ti Samsung da da instaliraš, odnosno koje su oni aplikacije napravili ili odobrili. Kažeš da je preglednik spor - zašto misliš da je preglednik spor, a ne televizor?  Smart TV-i još nisu dosegli svoju zrelost. Ako želiš ugodnije surfati Internetom preko televizora, onda ili spoji osobno računalo na televizor ili nabavi neki od mini PC-a ili tako nešto. Naravno, obrati pažnju na hardver s kojim dolazi takvo računalo.

Hmmm...nisam pretpostavio da je do TV-a

Sad cu probati direktno kabelom povezati na router..pa ću vidjeti razliku...

Tv sam spojio s računalom  preko HDMI-a , ali kako mislis da jos mogu spojiti?...jer na ovaj moj način nemogu preko TV surfati ( preko PC-a ) jedino ako sjednem za računalo onda ide.

Kupio sam wifi tipkovnicu za to surfanje ali nemam bas iskustva s tim kako koristiti.

17 godina
moderator
Ghost158 kaže...
Sad cu probati direktno kabelom povezati na router..pa ću vidjeti razliku...

Nisam siguran da si me tu skužio. Nisam mislio da je spora televizorova veza na Internet, nego da televizor ima spor procesor, jer je u tom televizoru u osnovi mali kompjuterčić koji ti omogućava surfanje.

Ghost158 kaže...
Tv sam spojio s računalom  preko HDMI-a , ali kako mislis da jos mogu spojiti?...jer na ovaj moj način nemogu preko TV surfati ( preko PC-a ) jedino ako sjednem za računalo onda ide.

Tako bi i trebao. Možeš eventualno koristiti jako dugački HDMI kabel, pa da kompjuter bude bliže tebi nego televizoru. 

Ghost158 kaže...
Kupio sam wifi tipkovnicu za to surfanje ali nemam bas iskustva s tim kako koristiti.

Ako ćeš koristiti bežičnu periferiju, onda bi obavezno trebao imati i bežični miš, s obzirom da web-preglednici za računala nisu optimizirani za korištenje tipkovnicom, pa si bez miša u ozbiljnim problemima. Ili možeš kupiti daljinski upravljač koji simulira miša, ali ima i QUERTY tipkovnicu, poput Minix NEO A2 Lite (imaš ga u dućanima u Hrvatskoj za kupiti za nešto preko 200 kuna).

16 godina
neaktivan

isto imam Samsung Smart TV i web preglednik mu nije baš nešto, uglavnom ga izbjegavam.

Ako baš želim surfat na telki, radije upalim smartfon i bacim (Throw) sliku na TV. Na taj način imam na velikom ekranu ono što mi prikazuje smartfon. Nedostatak ovog je da nema zvuka (na telki se prikazuje samo slika, zvuk ide sa smarfona).

Yutube koristim češće i tad opet možeš sa smarfonom kontrolirati što se prikazuje. To je puno zgodnije nego pipkati sa daljincem, a imaš potpuni youtube doživljaj.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ako ćeš koristiti bežičnu periferiju, onda bi obavezno trebao imati i bežični miš, s obzirom da web-preglednici za računala nisu optimizirani za korištenje tipkovnicom, pa si bez miša u ozbiljnim problemima. Ili možeš kupiti daljinski upravljač koji simulira miša, ali ima i QUERTY tipkovnicu, poput Minix NEO A2 Lite (imaš ga u dućanima u Hrvatskoj za kupiti za nešto preko 200 kuna).

Da da kupio sam sa touchpad-om zajedno...i lakše je nego daljincem

12 godina
neaktivan

Zdravo momci,izvinite ako pogrijesim ili ako nije tema za ovog ali imam jedno pitanje.

Imam samungov tv, i imao sam na njemu youtube,ali brat ga je nekako izbrisao,pa bih ga htio nekako opet instalirati,  ali ne znam kako to ide 

pomoc?

CipexBa
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

bok, kupi sam samsung smart tv, i sad me zanima kako da programiram daljinski upravljač od televizije da pomoću njega prebacujem maxtv programe a ne preko max tv upravljača

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav

imam televizor 3d UE40H6400 zanima me dali mogu na njega nekako instalirat neke druge aplikacije osim onih koje mogu preko samsung računa...apk  prvenstveno mislim dali se moze instalirat preko USB-a

Hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice