32LG3000 ne može na zid ???

poruka: 4
|
čitano: 2.793
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dragi forumaši !

Molim za pomoć. Dobio sam na dar rabljeni TV 32LG3000 još prije 2 godine i držao sam ga na stalku i jučer sam gaodlučio montirati na zid.

Kupio sam nosač i došao kući da ću učvrstiti ona dva dijela nosača za TV kad ono rupe na back panelu TV-a nemaju nikakve navoje??? Dobro da nisam prvo probušio zid!!!

Što da radim, da kupim neke matice i odvidam zadnji dio TV-a, pa zavidam vijke za te matice ili ima neka druga solucija.

Jeli u LG TV ima općenito postoje ti navoji na back panelu u koje uvidam vijke za pričvrstit nosač ili treba kupit neke specijalne nosače?

Zahvaljujem na odgovorima!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: 32LG3000 ne može na zid ???
Imao sam taj tv i mislim da nema zidnu pripremu. ali imas pravu informaciji kada sa LG support skines pdf za taj model. to je u stvari prirucnik koji dolazi da tv-om.
Dosadilo mi čitati forum 3 godine onako na OFF,pa sam se pridružio. :)
14 godina
neaktivan
Re: 32LG3000 ne može na zid ???

Skinuo priručnik još jutros ali nema pomoći.

Tamo spominju neke prstenaste vijke koje treba zašarafiti u rupe od TV-a, ali u rupama nema navoja?

I da TV povežem pomoću čvrstog konopca kako bih ga poravnao????

Mislim da ću skinuti back panel od TV-a i ugraditi matice i šajbe kako bih mogao pričvrstiti nosač na tv.

Mislio sam ako je neko ikad Taj TV montirao na zid da podjeli svoje iskustvo.

Da li drugi LG modeli imaju pripremu za zid?

14 godina
neaktivan

Admine closaj topic, problem riješen !

Ovaj TV fakat nema podrške za zid iako su na back panelu 4 rupe (ali bez navoja).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice