Koji vam je bolji procesor ali može bit bilo koji intelov i bilo koji amd-ov meni je naj bolji intel core duo i I7
Intel vs Amd
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.229
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo ti savjet.....ne otvaraj teme ovo vs ovo jer ces samo svađu napravit
ja volim čut glas naroda!!
Meni je najdraži procesor bio Intel Pentium 4 HT
Ode će doć do takve svađe ta je to nešto
Triba ovo sasić u korijenu
Predlažem lock
ak ti nevoliš ovakve teme onda nemoj dolazit čitat i to ti je to jel ja obožavam čut glas naroda kontaš?? svako ima pravo reč svoje mišljenje koji mu je bolji i to ti je to a ne govorit ovdje gluposti kontaš?????
Točno tako. Uvijek će imati argumanata i jedni i drugi i samo se vrtiti u krug. Nema pbjednika ni poraženih, a ni rješenja. Jedino si možda mogao sročiti temu u stilu bod za AMD ili bod za Intel pa na kraju zbrojiti bodove.
Nije niti bit koliko sam shvatio iz prve poruke koji je bolji; AMD ili Intel, nego koji je vama najbolji Intelov/AMD-ov procesor (naslov je malo fulan, to da)
Nije niti bit koliko sam shvatio iz prve poruke koji je bolji; AMD ili Intel, nego koji je vama najbolji Intelov/AMD-ov procesor (naslov je malo fulan, to da)
a nezz ja baš slagat rečenice nisam dobar u tom!!!!
Točno tako. Uvijek će imati argumanata i jedni i drugi i samo se vrtiti u krug. Nema pbjednika ni poraženih, a ni rješenja. Jedino si možda mogao sročiti temu u stilu bod za AMD ili bod za Intel pa na kraju zbrojiti bodove.
...ili možda konkretno navesti dva procesora pa da na temelju određenih kriterija da odaberemo bržu/isplativiju varijantu.
Ovako se samo ide u beskonačni offtopic...
Moracu kupiti navijacke baklje, da imam kad se otvore ove flejm teme.
Nema koristi od opcenitih ''ovo vs ono'' tema koje nemaju svrhu vec prepucavanje fanboyza. Naravno, tu su i oni koji se zalazu za red na forumu, bez smeca.
Ja, kao izabrani narodni predstavnik takvih, cu zakljucati ovu temu, jer ni prijasnje nisu urodile plodom. Evo jedan brzinski primjer.
Hvala na razumjevanju