pozdrav,
trazim nekoga tko zna programirati stvari (neki reklamni baneri i slicno) u flashu i uz to da ima ukus za dizajn.
najbolje da ako imate svoje radove (negdje na netu ili slicno) da mi posalje pa da vidim.
za daljne informacije moze na PM
ili na ilija<at>karlovic.de
lp!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad ce svi navalit jer je placa koju si ponudio jako primamljiva,
LOL
LOL
"za daljne informacije moze na PM
ili na ilija<at>karlovic.de"
LOL
kužiš da mu se obratiš i dobiješ sve informacije koje te zanimaju!! plaća po dogovoru!!
trazi se vise stvari, tj. za vise poslova. uglavnom upit na mene pa cete dobiti sve informacije.
lp!
Mene interesira zbog cega je problem te 'dodatne informacije' koje ce apsolutno svakoga interesirati, jednostavno napisati ovdje?
zato sto imam pripremljen upitnik, kojeg bi trebali ispuniti. znaci javis mi se ili najbolje odmah mi posaljes svoj mail pa ti posaljem upitnik i ti ga ispunis i meni posaljes pa cemo vidjeti dalje.
znaci trebat ce mi netko za vise poslova. a nije nuzno da trebate raditi tocno u odredjenom terminu, ali bit ce naravno rokove dokad se neke projekte moraju zavrsiti, tj. biti zavrseni.
Evo ugrabio Danny posao!:D :D
Zato takav stav po temi! Neka...
Ako smijem primjetiti e-mail ide na .de, valjda nece biti problema sa isplatom onima koji ce raditi ako si stvarno u Njemackoj...
BTW zar ovo ne spada u oglase? :D Meni ne smeta, dapace!
evo link gdje mozete skinuti obrazac gdje pise sve potrebno. znaci ispunjavate one stvare iz cega imate iskustva, sta znate. znaci ne trebaju odgovori biti tipa DA ili NE, mozete slobodno dodati jos neki vas komentar ili slicno.
http://www.mediafire.com/?sharekey=115200dfa47e1712aaca48175a79d1c3419d3a4079d499db4ad239450a8c1cf1
obrazac mi posaljite na e-mail.