Fan sam Real Madrida i zanima me vaše mišljenje o ovom; može li Florentino Perez za sljedeću sezonu pretvoriti Real u jednu od vodećih nogometnih sila u Europi? Jedne od njegovih želja su Ronaldo, Ibrahimović, Ribery, Villa, Xabi Alonso, s time da su Kaka i David Silva već pred vratima Reala(iako nije 100% sigurno).Isto tako će napraviti veliko čišćenje i prodati većinu igrača u klubu, i probat će kupiti par igrača iz španjolske repke.Što mislite hoće li El Classico biti zanimljiviji i neizvjesniji nego ove sezone? Prokomentirajte malo.
Projekt Florentino Perez
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.945
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja se nadam da hoće. I ja navijam za Real u Španjolskoj i vrijeme je da se nešto mijenja, sad bi to mogao postati pravi španjolski klub i vratit se staroj slavi. Kaka dolazi za 65 mil evra i to im je veliki trošak, ali imaju oni para i nadoknadit će još sa prodajom Holanđana.
kaka je prešao u real a ronaldo će doći do kraja lipnja, bit će to sasvim drukčiji real.
ma rasturat ce,vjerujem iako je barca jaka mislim da ce real biti jaci
Mogu oni dovesti sve,ali dok to ne postanu uigrana ekipa kao Barcelona ne znaće im ta pojačanja ništa.