GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.707
|
čitano: 969.361
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Baturina i Petkovic odlaze na ljeto? Ono sto su pjevali Mamicu, ja sad pjevam zeki i potocicu njegove uprave. Sve najgore sto mogu zamislit. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
11 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb

@cvaja997

Samo da žele poslušati savjete onih koji su ipak nešt duže u nogometu od njih.

Ne moraju biti "mamićevi" ljudi.

Rušeći Mamića i prijašnje garniture, srušili su i Dinamo. 

Neki dan je Vlak dao intervju. Bio je u klubu i oko kluba prije Šefa, al svejedno ga se pomelo u antimamićevskim čistkama.

Dok bude rezultata i bude blagajna koliko-toliko puna, bit će i Proljećera-demokrata u Dinamu.

Omladinska škola devastirana.

Sada je moguća samo kontrola štete.

dzg
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Tesko ce Petkovic dobiti ovaku plaću kakvu ima u Dinamu bilo gdje u Europi. eventualno Arabija.

Čeka nas jako težak niz u HNL-u. Sve što želim je da dobro odigramo protiv Belupa i da se barem imamo nečemu za nadati. Petko bi mogao biti full spreman poslije reprezentativne pauze. Pa eto, neka dečki odigraju napokon jednu dobru utakmicu. Samo čudo je jedino preostalo da ovo izvučemo do kraja. Osim što nas čekaju jako teške utakmice, čeka nas i borba protiv HNS-a i sudačkih naputaka koje su donesene za ovu fazu prvenstva. Sa razlogom, nije bilo stranih sudaca za ovu sezonu.

Ali dobro, realno mi smo prvenstvo izgubili zahvaljujući što smo sami sebe uništili, točnije vodstvo kluba koje i dalje nema jasan sportski plan. Za klub je možda čak i bolje da izgubimo prvenstvo, samo da se ovi specijalci maknu sa vlasti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2025 19:49 (fighterZu).
11 godina

@sporttest

Kada antimamićevci spominju suce, znaš da je Dinamo kao klub na putu prema dolje.

Najlakše je optuživati suce. Nesposbnost Uprave i krivog vođenja kluba. Kao oni su morali stabilizirati financije. Koje financije? Preoteli ste klub na milijunima eura na kontu.

To čak i kaže nekadašnji prvi Penderek kluba. Najnegativnija ličnosti i pojava u povijesti Dinama kao kluba iz Zagreba.

Dinamo propada.

dzg
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Što je spomenuto @sporttest. Hoćeš mi ti braniti što ću spominjati i jesam li konkretno pozvao neki klub pa se osjećaš prozvanim nakon završenih kola danas? Koliko ja znam, nije protiv Dinama najedanput prestao raditi VAR? Konstatno dolaziš u Dinamovu temu komentirati i gledati što mi komentiramo jer nemaš pametnijeg posla . Imaš svoj klub pa tamo komentiraj suce i igru svoje momčadi. Nadam se da ćeš moći okrenuti janjce nakon ove sezone i napiti se pošteno kao čovjek, zaslužio si majstore. Sretno dalje u sezoni. Toliko na tu temu od mene.

@PzKpfw. Gdje si bio u temi kada je gorilo? Pojaviš se samo u temi i pametuješ kao general poslije bitke. Prošlu sezonu, kada je Jakir sa momcima spasio stvar, nisam te vidio da išta komentiraš? Kada si zadnji puta bio na utakmici i podržao dečke? Prva stvar, da si čitao moje komentare znao bi da ja nisam ni za Mamića ni za ovu upravu (moj glas nisu dobili). Isključivo sam da dođu sposobni ljudi koji će imati konkretnu viziju u kojem smjeru treba ići klub, sa iskustvom rada u sportskom sektoru. Prvi puta u ne znam koliko godina nemamo reprezentativca u U21, to je žalosno i sramotno. Govorim već godinama o tom problemu, kako uništavamo naše mlade momke i kako nogomet ide blizu da postane hrvatska košarka. A tebi je to očito zabavno? A ne bi me čudilo da si ti bio jedan od tih koji bio za ovu upravu i ove ljude, ti kao veliki Dinamovac da nisi skakao od sreće kad je predsjednik postao tvoj najbolji igrač Zajec? Nemamo i dalje sportskoga direktora, a naša uprava kojoj si ti dao glas, još uvijek nema plan tko ce biti novi sportski direktor.

Što se tiče današnje utakmice.
Velika 3 boda danas protiv najbolje ekipe ove godine i najboljeg trenera u HNL-u. Čeka nas Lokomotiva. Napokon se i doktor nakon dugo vremena izbivanja vratio na teren. Već sljedeću utakmicu očekujem njegov povratak u prvi sastav. Nema predaje!

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2025 19:57 (fighterZu).
11 godina

@fighterZu

Fajteru, ajd naj ti mene učiti kaj je to Dinamo...okay?

Nisi mi ti tema, nego klub. Dinamo iz Zagreba. Meni je zabavno gledati kako antimamićevski Dinamo propada? Zabavno je gledati sve laži i nespobnosti antimamićevaca. Samo je problem kaj zbog nesposobnosti ti i takvih, propada klub.

Nisam za nikakve izbore, nego za Šefa. Ne dajem nikome glasove.

Zajec? Bolje bi bilo da je ostao u Grčkoj.

Nakon preotimanja od strane antimamićevaca, svijet mi se srušio. Sve što smo stvarali posljednjih 20 godina prije toga otišlo u nepovrat, sve je  bačeno u blato.

Stadion? Kako vele KUD Idijoti u jednoj pjesmi (-To nije mjesto za nas)

Mada ja tamo mogu otići kada god poželim.

dzg
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2025 21:58 (PzKpfw).
14 godina
PzKpfw kaže...

@fighterZu

Fajteru, ajd naj ti mene učiti kaj je to Dinamo...okay?

Nisi mi ti tema, nego klub. Dinamo iz Zagreba.

Pzkeru, nemoj ni ti mene učiti kaj je Dinamo... kužiš?

Nisi mi ti tema, nego klubTo svojim komentarima ne pokazuješ. Nemaš blage veze tko je kakav Dinamovac i napadaš/prozivaš tu ljude nepotrebno. Imaš priliku promijeniti to na sljedećim izborima. Uhvati motiku u ruke i objasni svima što je to Dinamo. Ili odi na tribini i viči "uprava odlazi". Biti Dinamovac nije lako, sada nam ne preostaje ništa drugo nego podržati momčad do kraja sezone i nadati se najboljem.

Edit:
24.4.2022 18:42 si u ovoj temi napisao da kupimo Zajecovu biografiju, toliko si bio opčinjen likom i djelom Velimira Zajeca. Jesi li ti bio jedan od tih koji ga je indirektno podržao u preuzimanju Dinama ? Gdje je nestao optimista Pzker?

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2025 22:48 (fighterZu).
9 godina
Ohladi malo i pazi kako pricas sa ljudima, malo kulture pokazi

Al razumljivo “laki je malo nervozan” 😆
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Zekinu biografiju možete da kupiti. Nešto se i sazna vezano za Dinamo. Postoji ljudi koji svakodnevno prate Dinamo i njihove teme su samo Dinamo....

Ta poruka je doista napisana sa moje strane, te ne vidim zkj ne bi čitali knjige vezano za Dinamo? Međutim, tada nisam to znao, da je to bila priprema terena za antimamićevski prevrat i otimanje kluba od strane ulice.

U to vrijeme još smo imali čvrstu kontrolu nad Dinamom, te je to još uvijek bilo vrijeme sreće i progresa. Ta, tko ne bi bio optimističan?

Međutim, te godine u 12.mjesecu dolazi do izdaje i kreće ozbiljni sunovrat Dinama kao kluba u provaliju. Dns samo gledamo što je ostalo razbijenog Dinama.

Izdajnici postaju spasitelji, kukavice heroji, klošari gospoda, ulica elita, ....sve se okrenulo.

dzg
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Iako je Dinamo u sistemskoj i upravljačkoj krizi, te juri prema putu prema dole, sportski protivnici, ni uz sve Dinamove kikseve, ne mogu iskoristiti tu prednost kada je Dinamo na konopcima.

Sretan je ovaj nesretni Dinamo što imam takve sportske konkurente kaj znaju samo mahati prstićem ispred lica i govoriti, ti se ne kužiš u kalčio, ti se ne kužiš u kalčio...

Da, naš Dinao ima prave konkurente, već bi posljednje dvije godine ostao bez i jedne titule.

dzg
10 godina
Sjajna asistencija Mmaea za gol Varaždina 👍
6 godina
GNK Dinamo Zagreb

Zalosno je ovo gledati i komentirati. Opet neki penali pred kraj utakmice, nebitno tko igra. Svake godine iste pi*darije. Ajde ovaj jedan penal puno i ne znaci sada, treba barem jos jedan...

7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Sramota se nastavlja. Zeko, kupi prnje, izbaci vode boysa i odlazite iz svetinje. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
10 godina
0 udaraca u okvir u 100 minuta
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Drama u HNL-u se nastavlja. Teško mi je išta više komentirat. Možda napravim neki osvrt na igru kasnije. Sada ću spomenuti par stvari koje sam uočio, a nisu vezane toliko uz igru, i izuzetno me počinju brinuti. Igrači kao da su posvađani međusobno. Nešto gadno ne štima u svlačionici. Mišić ljutito uzima loptu Baturini da izvede slobodnjak. Kule na poluvremenu razbacuje stvari po klupi. Ristovski dobiva žuti na klupi zbog prigovora. Kod 1-1 Mmae zove Ristovskoga da mu priđe, ovaj ne j*be ni 2 posto nego govori Mmae-u da napuca loptu naprijed . Ive stvari su izrazito zabrinjavajuče i ne daje neku dozu optimizma, tj. ova ekipa nema taj šampionski mentalitet koji je imala prijašnjih godina.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2025 21:29 (fighterZu).
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kaj su oni radili zadnja 2 tjedna? Pomak u igri 0 bodova.

Glavno da je Fabio zadovoljan, u tom slučaju je sve ok

A ovo paljenje zastave Varaždina, još teža sramota od same igre danas.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Na kraju i bolje da ne budu prvaci, s ovakvom igrom bi se samo sramotili u LP. Osim toga neće bit para, pa se možda ova uprava pokupi i ode. 

17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Pa igrali smo i ove godine s ovakvom igrom LP pa se nismo sramotili

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
10 godina
2 velika i skupa pojačanja a najlošiji igrači: Mmae i Kanga
14 godina
10 godina
Istra - Dinamo 1:0
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2025 19:19 (Gogy7).
8 godina
Gogy7 kaže...
Istra - Dinamo 0:1

Si siguran?

10 godina
Ispravio sam, nastavlja se losa igra Dinama, dominacija istre. Moglo bi biti jos golova
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Mislim da je poprilično jasno kako god ova utakmica završila: Uprava odlazi!!

Samo čudo ne znam kakvo se mora dogoditi da mi utakmicu dobijemo. Štoviše, Istra igrala kup, imala odmora 2 dana, a mi na terenu izgledamo ko da ne kažem šta (kako je moguce da ekipa izgleda tako nespremno). Ne sjećam se jesmo li pod kojim trenerom igrali lošiji nogomet, da se kroz sredinu ne može napraviti ama baš ništa. Nema krvi u ekipi. Cannavaro je jedan od najvećih trenerskih antitalenata koje sam vidio u zadnjih par godina, nek ode se baviti nečim drugim, ovo je strašno za gledati. Mislim da se i njegovom velikom mentoru Cappelu mrači pred očima kad vidi kako mu učenik vodi ekipu. Čak i pod Bjelicom smo igrali barem nešto, barem su igrači znali nabiti loptu prema naprijed. Ovo što gledamo je čisti primjer kako se ne igra nogomet. Potreban je veliki remont na godinu, trener koji će znati uklopiti mlade igrače u momčad (tipa Čabraja). Ovu sezonu zaboravit što je prije moguće

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2025 19:48 (fighterZu).
10 godina
Istra - Dinamo 2:0
Sad ce Canavaro sa smjeskom reci da moramo vise raditi, vise se truditi…
Trebamo barem jos 3 francuza u momcadi
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2025 20:07 (Gogy7).
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Najgora momčad još od one kad su igrali ligu za bedaka. Ovi u upravi u manje od godinu dana uspjeli dokazati koliko su nesposobni. 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kakva katastrofa, al' neka i treba ih trpati.

Šta su mislili da će Istra spustit gaće i naguzit se

Tigar Krezumica
6 godina
GNK Dinamo Zagreb

Zali Boze hrvatskog klupskog nogometa trenutno. Nisu ostali toliko bolji ove godine (zapravo i oni su losiji u odnosu na sezone prije) koliko je Dinamo ove sezone ocajan.

10 godina
Ja sam trebao biti nogometas, istina je da ne mogu puno trcati ali i ja bih volio stotine tisuca eura godisnje. Bio bih jednako beskorisan kao dinamovi napadači… 3 udarca u okvir a igramo s 2 napadaca…
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2025 20:43 (Gogy7).
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Komentirali smo nedavno situaciju u Dinamu pa su ostale dvije opaske:

1. Dinamu se događa ono što i Crvenoj Zvezdi unazad nekoliko sezona, napunili svlačionicu strancima (stranci samo po sebi nisu loši jer su stranci) koji su došli kao prevara raznih menađera - jer iz nekog razloga, svi balkanski menađeri misle da će stabilnost kluub donjeti vanjska pojačanja - kojekakva imena iz liga petice, umjesto osnaživanje domaće škole - koja je u Dinamu bila fantastična, odmah iza Benfice po zaradi.

Naravno, CZ dominira u ligi, jer Partizan ima svojih problema i jer je preveliki prinos novca jednom klubu uništio ostatak lige pa i oni skraćuju tablicu na 10 klubova.

2. Šalili smo se koji će Talijanski trener prvi kupiti kartu za trajekt Split - Ancona - jer su se tad trebali igrati derbiji u Splitu, pa eto, otpao je Coppitelli, sad bi mogao i Cannavaro.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice