Nisam baš obožavatelj instaliranja antivirusa jer nemam flat rate, a nekakva bi mi zaštita trebala
zanima zato mogu li ja npr. instalirat threatfire za internet security i AVG i bi li to bilo pametno rješenje?
Nisam baš obožavatelj instaliranja antivirusa jer nemam flat rate, a nekakva bi mi zaštita trebala
zanima zato mogu li ja npr. instalirat threatfire za internet security i AVG i bi li to bilo pametno rješenje?
Huh? Nije mi jasno kakve veze ima antivirus sa flat-rateom. Ako misliš da virusne definicije (update) troši puno prometa, u krivu si.
ThreatFire je manje poznati antivirus, a AVG nije baš dobar. Kombiniranje dva antivirusa je još gore.
Stavi COMODO Internet Security za firewall, te avast! ili Aviru kao antivirus.
Dakle instaliraj si Avast,Aviru ili AVG za antivirus i recimo COMODO personal firewall,te neki antimalware s kojim ćeš povremeno skenirati računalo(spybot ili malwarebytes antimalware).Nikako nemoj instalirati više od jednog antivirusa/firewalla jer će se međusobno kršit i ništa dobro ne može proizaći iz toga.
ThreatFire je manje poznati antivirus, a AVG nije baš dobar. Kombiniranje dva antivirusa je još gore.
Stavi COMODO Internet Security za firewall, te avast! ili Aviru kao antivirus.
Threatfire nije antivirus nego behavior blocker i inače se instalira uz postojeći AV kao dodatna razina zaštite za 0-day malware ako postojeći AV nema BB (sad će Avast, Comodo i Avira uključiti svoje BB module u free verzije)......