Slika na kucistu

poruka: 14
|
čitano: 7.126
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Slika na kucistu

Bok. Pofarbal sam neko staro kuciste, odnosno nacrtal sam ovu sliku na njega. Nisam nikada prije crtal po kompovima, a ni s ovim se nisam bas previse trudil. Bilo je to vise ispunjavanje slobodnog vremena i da vidim dal ima smisla posvetiti vise vremena crtanju po kompovima. Inace crtam airbrushem u slobodno vrijeme. Ak vam se da, dropajte koji komentar...zanima me kak se to ljudima svidja. TNx

44 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Slika na kucistu

Izgleda odlično

17 godina
Slika na kucistu

Ako si ti ovo crtao, ovo je predobro. Ali malo mi je ovo previse za nekoga tko se samo u slobodno vrijeme bavi crtanjem airbrushem.

Sry sto ne vjerujem ali daj jednu fotku s bugom.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

prekrasno,

ako imaš volje dam ti i ja jednu stranicu i temu pa probaj bojat, naravno uz nadoknadu .....

16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Ako si ti ovo crtao, ovo je predobro. Ali malo mi je ovo previse za nekoga tko se samo u slobodno vrijeme bavi crtanjem airbrushem.

Sry sto ne vjerujem ali daj jednu fotku s bugom.

lol...a kaj bi tudje slike stavljal ?!...evo jos par mojih slika...Horde sign u internet caffeu Marconix u akovcu...slika je 2x2 m

i detalji poslovnog prostora u Varazdinu di bude mozda hardware store

Ako je tko raspolozen za bilo kakvu suradnju ( poslovnu ili "have fun" ), slobodno mi se javite, spreman sam na sve.

Tnx again za vase komentare! RESPECT!

ako hocete vidjeti ostale slike kontaktirajte me na mizzzone@gmail.com, pa se vidimo prek FBa

detalj zida...vidi se onaj ormaric sa uricama za struju detalj zida...vidi se onaj ormaric sa uricama za struju
Dio zidova + plafon. Slikano kad jos nije bilo gotovo Dio zidova + plafon. Slikano kad jos nije bilo gotovo
17 godina
Attackk kaže...

lol...a kaj bi tudje slike stavljal ?!...evo jos par mojih slika...Horde sign u internet caffeu Marconix u akovcu...slika je 2x2 m

Gle ispricao sam se ako grijesim, ali svega sam se nagledao po netu, tako da ne vjerujem svakome na rijec, ili sliku.

Ali opet kazem, ako si ti radio, respect do krova, stvarno mi se svida.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
Slika na kucistu

svaka ćast.   probaj nacrtat nešt na pleksiglasu, i neonku ugradit u comp. to bi izgledalo extra

Igor
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 22:14 (Vodka 762).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slika na kucistu

Zakon, odlično izgledaju sve slike.

Svaka čast na trudu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Kad mi dolaziš crtati na kejs?Belji se

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
16 godina
neaktivan
Slika na kucistu

Ja gledam i nevjerujem...svaka ti cast

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slika na kucistu

zagrijan sam za airbrush i želim to probati ... izvadio sam iz starog hladnjaka kompersor i sad cu naruciti airbrush s e baya  ...

gledao sam cijene profi alata  ... oa isse  IWATA cca 1200 kn ... mislim početi sa onim skroz noob gunovima od 120 kn ..

s čime ti radiš ... 

btw  .. svaka čast ... cool spika ...

0 0 hvala 0
17 godina

ajd pitanje za vas umjetnike zanima me kak vam ide crtanje olovkom i flomasterima jel me zanima da i ja probam airbrush a ovak nes sigurno nebi uspjel olovkom nacrat pa da znam kolko sanse imam i dal se isplati

HVALA

17 godina
neaktivan
Slika na kucistu

ako se baviš airbrushem samo u slobodno vrijeme - onda je ovo carski!!!

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...

Kad mi dolaziš crtati na kejs?Belji se

Ja sam ovo ozbiljno mislio...

Kad dolaziš prijatelju?

Piće i klopa na moj račun,a nagrada po završetku posla...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice