Kao galvansko odvajanje, možeš koristit trafo sa omjerom transforamcije 1:1... Naravno trebalo bi tu još par stvari ubacit...
Kao laik ne mogu se upuštati u takve stvari, osim ako nemam tutorijal korak-po-korak. A i ne vjerujem baš da mi se isplati dalje zezati se s tim, jer koliko sam shvatio, jedna od bitnijih stvari je testiranjem doći do ispravnog kapaciteta ulaznog kondezatora jer u suprotnom imaš šiljke/skokove. Nisam opremljen za takve stvari. Imam dvije vrste keramičkih kondenzatora i jednu elektrolitskih. A nemam tu gdje skočiti u dućan.
###
Nevezano uz gornje... Kupio sam mjerač potrošnje struje i zaštekam 5m 12V led traku da vidim koliko troši i iznenadi me s potrošnjom od 25W. To mi je bilo čudno, jer sam prije mjerio DC izlaz iz adaptera i ispalo je da iz adaptera u led traku id cca 14,5 W struje, što bi značilo da adapter pojede čak deset vata (!). I onda spojim multimetar u DC strujni krug, kad je sve spojeno na mjerač potrošnje i imam što za vidjeti - potrošnja 18,4W! Multimetar (UNI-T UT60C) sam inače spojio na 10A ulaz. Ima netko možda objašnjenje? Kao da multimetar ograničava struju, što je besmisleno jer je jedini razlog zbog kojeg sam ga spojio upravo zato da izmjerim struju!