HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 733.529
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
14 godina
neaktivan
Re: HTC One X

još nešto?

Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
14 godina
HTC One X

Hoce mozda netko mjenjat one x za sgs3 uz vasu doplatu po dogovoru? Zaboravih napomenut, uredaj mora imat garanciju i racun, svu opremu, radit bez problema (wifi i ostali problemi nesmiju bit), biti u super stanju, imat zakljucan bootloader.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 10:09 (gamer34).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kolika nadoplata i koliko je star S3?
14 godina
neaktivan

evo i ja vasm se pridruzujem! preuzeo mob od skanka, kolege s foruma i prezadovoljan sam!
samo me zanima koliko vam traje baterija, normalno korištenje? 

Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
16 godina
neaktivan
HTC One X

sa normalnim koristenjem mozes navuc na 2 dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Ekipa kakva vam je kvaliteta vanjskog zvučnika na HoXu?

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Ima neki kratki turotorijal za prelazak s arhd na cm10?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RaZ0R9111 kaže...

koma pre tih je 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
RaZ0R9111 kaže...

a nako nije bolja ni na s3 nisu to mobiteli s nekim kvalitetnim zvučnicima ;) barem ne snažnim

16 godina
neaktivan
HTC One X

ja sam danas svoj pokupio sa servisa. Bio je na zamjeni wifi antene. Sada je to puno bolje no nije to to. Ako rukom pokrijem gdje se nalazi antena smanji se signal za jednu do dvije crtice te nakada kada je u landscape modu ne radi kao da nije spojen na mrezu. To mi je bilo tamo u agramu kod njih a doma evo testiram cijelo vrijeme i nemam toga problema. Tko zna do cega je. Imam jos jednu stvar za istestirat. Prije servisa mi slanje poruka radilo kako treba a sada ne mogu poslati poruku na neke brojeve u bosnu iako od njih dobivam poruke bez problema. SAmo na neke nije na sve brojeve. Bas cu isprobat dal mogu slat sa drugog mobitea

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Čitajuči reviewe korisnika po forumima nailazim na to da je svima problem u bateriji.

Neznam kako je kod vas ali kod mene uredno šiša 2 i pol dana advanced korištenja!

Jedina pritužba na HoX-a je na zvučnik koji nemože reproducirati bass pa u tom trenutku pjesma priguši.

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Čitajuči reviewe korisnika po forumima nailazim na to da je svima problem u bateriji.

Neznam kako je kod vas ali kod mene uredno šiša 2 i pol dana advanced korištenja!

Jedina pritužba na HoX-a je na zvučnik koji nemože reproducirati bass pa u tom trenutku pjesma priguši.

A što ti smatraš za "advanced" korištenje? Ja npr. pričam oko 1.5h dnevno, uključen wi-fi stalno i internet sync, malo viber poruke i mailovi, oko 1h surfanja i navečer je baterija na 30%, dakle nekih 12-15h intezivnijeg korištenja. Ako tebi drži 2 i pol dana uz takvo korištenje onda ti nemaš tvorničku bateriju ili pošalješ dnevno 3 sms-a i 15 minuta razgovora, drugog objašnjenja ne vidim.

14 godina
HTC One X

Wifi je uključen cjelo vrijeme,isključeno battery saving.

Surfam preko chromea,razgoravao sam oko 4 sata,igrao sam nekih 20ak minuta dead trigger,facebook sinkronizacija.

Ja sam super zadovoljan baterijom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ajde de, sretan sam zbog tebe. {#}

13 godina
HTC One X

Jel ima tko od vas problema s WiFijem na zadnjoj verziji sluzbenog firmwarea 3.20.401.3?

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One X

Zna li itko tocan datum dolaska androida 4.2.2 na Htc One X?

0 0 hvala 0
13 godina
Mr.Zeus kaže...

Zna li itko tocan datum dolaska androida 4.2.2 na Htc One X?

To ni sam HTC ne zna, kako bi itko od nas to mogao znati?

Ja ga ne očekujem prije zadnjeg kvartala ove godine...

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
13 godina
neaktivan

Rekli su za 7 mjesec ove godine, tj sredinom 7 mjeseca, ali nitko nista

13 godina
assassin.st kaže...

Jel ima tko od vas problema s WiFijem na zadnjoj verziji sluzbenog firmwarea 3.20.401.3?

BUMP!

Mr.Zeus kaže...

Rekli su za 7 mjesec ove godine, tj sredinom 7 mjeseca, ali nitko nista

Evo što su poslali našem sunarodnjaku iz HTC-a, kopirano s XDA foruma:

Thank you for contacting HTC.

Kindly note that 4.2.2 update for Jelly Bean should be released as soon as the updating of HTC One is completed. We do not have any specific date at the moment, however we do believe that it will happen very soon, as the update for HTC One was already released for majority of active devices. 

Vidio sam da je Butterfly dobio update, možda i One X krene skoro.

13 godina
neaktivan

Nadam se da bude sto prije.

16 godina
neaktivan

Može pomoć

Instalirao android revolution hd 22 i ne radi mi auto rotacije (kvačica je u postavkama)

Ne znam u čemu je problem

13 godina
sokre999 kaže...

Može pomoć

Instalirao android revolution hd 22 i ne radi mi auto rotacije (kvačica je u postavkama)

Ne znam u čemu je problem

Imao sam slican ili mozda isti problem. Probaj uci u kompas pa vidi oce li zablokirati i vidi jel radi kalibracija g senzora.. Meni su problem otklonili u agramu zamjenom maticne.

16 godina
neaktivan
HTC One X

ne radi mi kompas. blokira... A kalibracija radi. Ne znam dal je do roma. Probat cu staviti stock sutra pa vidjet dal radi.

Jel moram staviti stock rom i odrootat mob prije nego ga nosim u serivs? (ne znam dal je pod garancijom ako ga rootam - iako sam to radio preko htc stranice...)

Inače, mob je 1 tjedan star.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da, mora biti originalni ROM gore bez roota.

Ovo sto si radio preko HTC stranice pretpostavljam da si mislio na otkljucavanje bootloadera. To nije bitno za garanciju i ne trebas ga zakljucavati.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan

Uglavnom prije nego sam stavio drugi rom napravio sam backup u recovery. Sad sam napravio restore i imam onaj rom ko kad sam ga kupio.

Ne trebam zaključavat mob i micat clockwork recovery?

Ni sad mi autorotacija ne radi.

15 godina
sokre999 kaže...

Uglavnom prije nego sam stavio drugi rom napravio sam backup u recovery. Sad sam napravio restore i imam onaj rom ko kad sam ga kupio.

Ne trebaš.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
sokre999 kaže...

Napravi factory reset pa ce ti proraditi, ali problem neces otkloniti i opet ce se za koji dan ili tjedan pojaviti..

Ja sam javio agramu za problem iako ga je reset otklanjao pa sam im nakon nekoliko reseta poslao mobitel i mijenjali su maticnu..

13 godina
neaktivan
HTC One X

Moze li mi ko dat link sa ebay-a  komplet display za htc-a, nisam u mogucnosti trazit nego samo narucit pa bih vaz zamolil link koj vi mislite da je nabolji crne boje

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mrDamir kaže...

Moze li mi ko dat link sa ebay-a   komplet display za htc-a, nisam u mogucnosti trazit nego samo narucit pa bih vaz zamolil link koj vi mislite da je nabolji crne boje

Evo link, najjeftiniji. 

14 godina
neaktivan
HTC One X

Imam HOX oko godinu dana i do sada je više manje radio bez problema. Jedino je ponekad dolazilo do pucanja wifi-ja. Prije par dana, bez obzira na koji se AP spajam, signal je katastrofa. Svaka 2 metra od routera se gubi crtica signala. U drugim prostorijama uopće ne vidi mrežu. Nije bilo nikakvih padova, nikakvih updatea softwarea. Što bi moglo bit? Drugi mobiteli/laptopi imaju pun signal po čitavom stanu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice