Dakle problem je slijedeći. U web koji se razvija u wordpressu pokušavam implementirati standardnu kontaktnu formu (ime, mail, tema, poruka). To je sve već na mjestu i radi.
Međutim trebala bi postojati jedna dodatna funkcionalnost. Pokraj ili poviše forme trebala bi postojati google mapa Hrvatske (već je implementirana putem site origin google maps widgeta).
Na njoj bi trebale biti pinnane sve lokacije gdje je usluga dostupna (sve već riješeno). Međutim onda dolazimo do problema.
Ono što bi trebalo realizirati a ja neznam kako je, da se kada korisnik klikne na neku od pinnanih lokacija na mapi, u poruku kontaktne forme autmatski upiše lokacija na koju je korisnik kliknuo.
Dakle, korisniku treba usluga u Zagrebu. On uđe na web, klikne lokaciju na mapi te u formu dopiše što mu treba.
Ne mogu nikako realizirati komunikaciju mape s formom. Da, u kontakt formu ja mogu dodati JS skriptu koja će tu zalijepiti nešto, ali kako da dođem do varijable u koju je zapisana lokacija na koju je korisnik kliknuo na mapi?
Pokušao sam tražiti widgete za izradu kontaktne forme koji imaju integriranu google mapu i takvu opciju ali ili su loši ili ne postoje.
Možete li me usmjeriti prema rješenju?
Hvala.