Joomla problem

poruka: 6
|
čitano: 2.196
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Joomla problem

Pozdrav,

e ovako, imam jedan problem s joomlom:

sve sam napravio, izbornik i linkove itd. e sad ja bi da stavim kao pozadinu sadrzaja neku sliku,ali da ta slika bude samo kad se klikne na vjencanja(link u izborniku),a kad kliknem recimo na foto(link u izborniku) da ne bude nista,odnosno druga slika..postoji jedan div.nopad koji daje tu pozadinu i kad sam mu dodao sliku ovu za vjencanja kao background ista slika se pojavljuje na bilo kojem ostalom linku iz izbornika sto je problem..e sad ako mozete pomozite,recite kako da uradim da mogu staviti razlicite slike za razlicite sadrzaje.

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Joomla problem

neki stilovi joomle uopće ne dopuštaju mjenjanje pozadinske slike, nekima je to moguće urediti izmjenama html i css-a templatea ali mislim da mjenjanje pozadinske slike za svaku blog sekciju zahtjeva malo više posla i znanja.

17 godina
neaktivan
Fidel kaže...

neki stilovi joomle uopće ne dopuštaju mjenjanje pozadinske slike, nekima je to moguće urediti izmjenama html i css-a templatea ali mislim da mjenjanje pozadinske slike za svaku blog sekciju zahtjeva malo više posla i znanja.

Joomla! je open source sto znaci da moze SVE !

Ima jedan vrlo mocan servis na netu a zove se google! nu vraga

16 godina
neaktivan

e super sad mu daj link za postavljanje slika po sekcijama i kategorijama jer nije pitao za članke

17 godina
Hell Rider kaže...
Fidel kaže...

Joomla! je open source sto znaci da moze SVE !

Ima jedan vrlo mocan servis na netu a zove se google! nu vraga

Joomla! je open source sto znaci da moze SVE ! -> zasto mislis da open source projekti mogu sve????

glupa i kriva logika!

17 godina
Joomla problem

Evo da ne otvaram novu temu napisat ću ovdje.

Imam problema sa Joomlom i MySQL bazom podataka.
Web stranicu sam izradio na lokalnoj MySQL bazi preko XAMPP-a i sada je vrijeme da ju stavim na net ali nikako ne mogu konfigurirati stranicu da mi prepozna bazu.

Dođe mi ova, klasična greška: Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

Jasno mi je što zanći ali mi nije jasno kako da to promjenim.

Hosting mi je Freei.me i on podržava MySQL baze.
Cijelu stranicu sam uploudao na server i sada pomoću onog configuration.php-a pokušavam naštimati da mi radi na novoj bazi ali neće nikako.

Od hosta sam primio ove podatke:

MySQL Hostname (u obliku: sql200.freei.me)
MySQL Username (u obliku: freei_*******)
MySQL Password (moj password koji sam unio)
Database Name

Ja sam bazu nazvao joomla ali mi pod Database name piše "freei_*******_joomla"  (maknuo sam brojeve, to su kao brojevi mog korisničkog računa)

E sad, ja sam probao to "freei_*******_" staviti kao ime (sve skupa) i nije radilo, kao database prefix (umjesto "jos_") i "joomla" kao ime i dalje ne radi.

Može pomoć?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice