WMP Vista...nema slike..?

poruka: 6
|
čitano: 3.876
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ne prikazuje mi se slika u Windows Media Player-u, dok je audio OK.

Kad palim Live Messenger,daje mi ovu poruku :

Could not open key....

HKEY_LOCAL_MACHINE,\SOFTWARE\Microsoft\MediaPlayer\UIPlugins\(0776F107-F5A6-404B-9A78-7027FA6EAADD)
Verify that you havesufficient access to that key, or contact ypour support personnel

Pokušam otvorit taj folder u registry-u ali kaže : no permissions to open this folder., a ne daje mogučnost za preuzimanje vlasništva...

Any idea ???

Morao sam napisat poruku,,,,neće mi primit thumb sa imagesforme-a..

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2008 15:12 (pometra).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WMP Vista...nema slike..?

instaliraj k-lite mega codec pack trebo bi rijesit problem

intel q6600,500gb hard,4gb ram corsair520w
17 godina
neaktivan

Imam ga instaliranog,,,, probat ću ga reinstalirat.....

Ništa , ne pomaže.  Brijem da je povezano sa Live Messenger-om,,, prilikom deinstalacije mi baci istu poruku,,,ne mogu ga maknut sa kompa  .....

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2008 15:28 (pometra).
17 godina
neaktivan

Nadam se da si sve to otvarao kao Administrator jer Vista ne dozvoljava pristup ako nisi,probaj sve to pokrenuti Run as Administrator,ako to ne ide onda deinstaliraj Live messenger i ponovo instaliraj...rekao si da ga ne možeš maknuti ...kao ni iz add-remowe futures ili?Ako ti tako ne ide uninstal probaj s programom Unlocker koji sve briše i pri brisanju možda ostane nešto i u registriju od Live mesengera pa i to u registriju pobriši i zatim restart pa reinstal messengera.

v_maxcpp
17 godina
neaktivan

U opcijama pokretanja videa nema :  "run as"  opcije, nego samo "open with".

Ako izaberem MPClassic , koji je instaliran zajedno sa K-lite-om  ,, onda nema beda.  Ali kad   BILO ŠTO pokrenem sa Windows Media Player-om ,ne prikazuje se slika, ćuje se samo zvuk.

Uspio sam sa Youruninstaller-om maknuti Messengera i K-lite,,očistio sa CCleanerom, opet ništa,,, sve to vratio i opet ništa.

Nije to da nemogu gledat ,mogu sa MPC-om ,, ali neznam što mu bi......do jučer je sve šljakalo.....maad...

17 godina
neaktivan

To se sranje i meni dešavalo dok nisam skužio. U pitanju su OVERLAYER (ili tako nakako se piše) u postavkama Media Playera i Grafičke kartice. Ja sam tako riješio svoj problem.

Nažalost nemogu ti reći šta sam stavio jer je to bilo prije 6 mjeseci, a neda mi se ponovo tražiti. Probaj stavljati i micati kvačice (kada nađeš opcije).

Kublach
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2008 10:40 (Kublach).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice