Win 7 blue screen

poruka: 16
|
čitano: 3.720
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Win 7 blue screen

kad upalim komp i kada pi prođe logo screen od win 7 onda mi se pojavi blue screen i onda se restarta i onda mi izbaci screen gdje mi piše REPAIR ili start windows normality)odaberem repair i on tio napravi i restarta se komp i prođe mi logon screen i kad dođem na radnu površinu izbaci mi ovo

check a solution problem-tako nešto

zaboravil sam slikat

da li znate problem?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 11:39 (imbra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Win 7 blue screen

Pa uslikaj ili prepiši ,koja greška ,koji kod!!

Jel ,samo po tome se može utvrditi gdi je problem!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 11:41 (kizo2703).
16 godina
protjeran

budem stavil sliku kad mi se još pokaže

16 godina
Win 7 blue screen

yep, imam isti problem, samo se restarta....

Evo brate, nisi jedini :D hehe

The difference between genius and stupidity is that genius has its limits

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Win 7 blue screen

to ti se stalno ponavlja ili?

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Cro+Warrior
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

svakih tjedan-dva

17 godina
neaktivan
Win 7 blue screen

ja imam 7077 i isti problem...

Ali sam citao da je to bilo standardno sa tim buildom...

Jesi mozda pustio kompjuter u sleep mode ili hibernaciju?

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...

ja imam 7077 i isti problem...

Ali sam citao da je to bilo standardno sa tim buildom...

Jesi mozda pustio kompjuter u sleep mode ili hibernaciju?

nisam

16 godina
neaktivan

Dečki ,7077 je pre RC ,beta build i čudo da uopće radi. Ja sam mislil da su svi ti buildovi prestali raditi 01. 08.

Moj savjet - nabavite RC ,jeste da ga više nema za skinuti ,ali radi do 01. 03. 2010. i legalan je. Ključeve još uvijek možete dobiti na MS stranicama ,ili skinuti odavde.

16 godina
protjeran

imam win 7 rtm...

16 godina
neaktivan

Uslikaj ,ili zapiši ,da se vidi gdi je i u čemu je greška!!

16 godina
imbra kaže...

imam win 7 rtm...

potpisujem

The difference between genius and stupidity is that genius has its limits
16 godina
odjavljen
imbra kaže...

imam win 7 rtm...

I vjerojatno clockan CPU (i ostalo) do ubera :).

Meni se takodjer javljao error tu i tamo, dok nisam shvatio da mi CPU treba jos malo goriva, odnosno voltaze.

Nakon sto sam mu podigao voltazu (a bas i ne volim ju dizati - stanem kada radi ok s defaultnom, ali sto se moze sada slijedi daljnje klokanje kada se nadje vremena) nema vise BS-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 21:47 (Mrgud Veliki).
14 godina
neaktivan
Win 7 blue screen

Pozdrav svim forumašima!

Imam Win 7 64bitnu verziju,inače windowsi su Ultimate i imam memorije 2Gb.e sad,prije w7 sam koristio XP profesional,i odlučio sam se za win7.nakon deinstalacije XP-a,normalno instalirali smo Win7 i svi uređaji koji su inače bez problema radili na XP-u rade i sada,osim webcam.Web cam je Genius Slim 1320,instalirali smo drivere za nju i to najnovije drivere sa web-a ali međutim problem je u tome što kad pokrećem kameru preko njene ikonice na desktopu(kao što i svi rade) ona se otvori i sačekam da mi se pokrene video,no tu mi iskoči sve i pojavi mi se Blue screen,isto tako je i sa gmail-om,tamo sam chatao sa frendovima(dok sam koristio XP) i normalno smo se mogli vidjeti,no sad isto tako na gmail-u kad ih ja pozovem na videochat,njihov mi se video otvori,tj ja ih mogu vidjet al oni mene ne.moj video se počme učitavati i tu se desi isti problem,BSOD. zvuk i ton ide no kamera radi na drugom laptopu..vin 7 sve isto ,al ovo ostalo ne...

molim ako tko zna problem rijesiti  il da kaze kako da otklonim ovo jako mi je vazno sto prije.unaprijed hvala !!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Win 7 blue screen

Pozz. I ja imam isti problem.Koristim win 7. Upalim kompjuter koristim sve normalno onda pokrenem neku igricu npr. SA:MP igram 5-10 minuta i onda mi izbaci Blue Screen problem restartuje se i izbaci opcije: Safe Mode,Safe Mode with netwoork start windows normally itd. I kad mi digne sistem izbaci mi : Windows has been shutdown from unexpected error. Može li mi neko pomoći? Hitno je. Hvala.

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Win 7 blue screen

....jesi li otvarao bočnu stranicu i pogledao ( posvjetli ) ima li prašine između ventilatora i rebara hladnjaka na procesoru i grafičkoj kartici....možda ti se pregrije kod zahtjevne igrice...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice