I kad palim komp jedva ga uplaim posto mi nesto miga monitor i kad ga uplaim izbaci mi ovaj error
Virusi, virusi,...
- poruka: 140
- |
- čitano: 36.721
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
I kad palim komp jedva ga uplaim posto mi nesto miga monitor i kad ga uplaim izbaci mi ovaj error
Ne piši toliko postova jedan za drugim već koristi tipku uredi. Prvo stavi normalne Winse, a ne tu neku super duper xtreme full preactivated version i mnogi će problemi nestati.
Evo opet ja pitam, zašto TD? Čovjeku sam dao link na rješenje i odmah dobio 4 TD-a. Jedva čekam da se TD ukine.
instal_flashplayer11x32_mssd_aih.exe
Avast ga vidi ali kaže da je šifriran i ne može ga skenirati.
Probao sam sa Avirom, HouseCall, Malwarebytes i Hitman Pro.
Molio bih pomoć kako se ovoga riješiti???
To je instalacijska fajla Adobe Flash Playera. Za provjeru, datoteku uploadaj na Virustotal i vidi što oni kažu.
Napravi još skeniranje sa Emsisoft Emergency Kit programom i ako ništa nije pronađeno znači da je sve čisto.
To je instalacijska fajla Adobe Flash Playera. Za provjeru, datoteku uploadaj na Virustotal i vidi što oni kažu.
Da je ali može se dogoditi da je to lažni instalacijski paket te da on nije od Adobea.
Napravi još skeniranje sa Emsisoft Emergency Kit programom i ako ništa nije pronađeno znači da je sve čisto.
Da je ali može se dogoditi da je to lažni instalacijski paket te da on nije od Adobea.
Znam, zato i kažem neka provjeri čovjek.
A zašto taj fajl jednostavno ne obrišeš i gotovo! Evo, probaj s ovime:
http://killbox.en.uptodown.com/
EEK je pomogao.
Potpuno si u pravu, radilo se o lažnom Adobeu.
Još sam dva puta napravio boot time scan s Avastom koji nije ništa detektirao, dakle stvar rješena.
Puno hvala!!!
Nema na čemu. Lijep pozdrav
jučer sam imao ns hdd disku,instaliran operativni sustav,slobodno 75 gb
danas 58 gb,nakon skeniranja Antimalwareom dsad ima 41 gb
ne znam u čemu je problem
nisam ništa novo skidao niti instalirao
skini malwarebytes antimalware i skeniraj sa njim sve sto ti nadje pobrisi
Skini si HitmanPro I malwarebytes free, skeniraj komp i stavi slike rezultata skeniranja - NEMOJ NISTA BRISATI (samo stavi slike da se vidi sta su pronasli)
Bok, dns su moji skinili neki virus na comp
ugl traži uplatu od 256 dolara,a sve datoteke su ''zaključane''
Zna li možda neko koji je to virus i kako ga riješiti?
Mislila sam da je cryptolocker ,ali kad sam išla na decryptolocker.com rekli su mi da nije to...
Upomoć xD ^^
Virus je CTB locker aka Citroni.a. Virusa se nije problem riješit, problem je dekriptirat datoteke. Ako je nova verzija cryptolockera u pitanju možeš dekriptirati 5 datoteka besplatno( čini se da je kod tebe nova verzija), na ostalo možeš zaboraviti ako nemaš backup ili ne platiš iznos koji traže.
Pozz...Prilikom instaliranja Daemon Toolsa.Uspio sam pokupiti virus sa nekim toolbarom startmysearch.Uninstalirao sam program i pod extesions u google chromeu sam vratio sve na staro,ali on je jos uvjek tu.Izbrisao sam sta sam mogao sa Malwareom i avastom ali jos uvjek je on tu.Pa ako netko zna kako da ga maknem...
Pozz...Prilikom instaliranja Daemon Toolsa.Uspio sam pokupiti virus sa nekim toolbarom startmysearch.Uninstalirao sam program i pod extesions u google chromeu sam vratio sve na staro,ali on je jos uvjek tu.Izbrisao sam sta sam mogao sa Malwareom i avastom ali jos uvjek je on tu.Pa ako netko zna kako da ga maknem...
Da nije možda MyStart Search. Ako je onda: http://malwaretips.com/blogs/mystart-search-protection-removal/
BTW instaliraj si Unchecky...
Hvala puno...Ovaj HitmanPro je zakoooon!!!Steta sto traje samo 30 dana free licenca