Umjesto restarta shutdown

poruka: 6
|
čitano: 1.639
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo imam jedan problem za koji se nadam da će mi netko pomoći.Nedavno sam kupio novo računalo AMD Athlon 64,5400+,2 gb RAM,HDD 250 gb (neznam da li trebam navesti punu specifikaciju...),uglavnom,sve radi normalno osim jedne sitnice,naime,kad idem restartati komp on se lijepo ugasi,znači kad stisnem gumb restart on se ugasi....HELP!!!SOS!Unaprijed zahvaljujem na pomoći!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

krivo si spojio žice sa matičnom

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisi napisao dal je to restart iz Windowsa ili na kućištu tipka... Ako je ona na kućištu a misim da je onda su krivo spojene žice na matičnoj. Pogledaj u papirima od matične gdje je koji konektor i koje boje je žica za što to ti piše na žici i prespoji žice na pravo mjesto.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Umjesto restarta shutdown

Kompjuter se ugasi i kada stisnem restart tipku na kućištu ali također kada ga želim restartati iz windowsa...što bi mogao biti problem??? da nisu možda driveri na matičnoj,možda ih trebam updejtati!? Negdje na netu sam čitao da bi problem moglo biti napajanje ali meni se nikada komp nije sam ugasio....

17 godina
RE: Umjesto restarta shutdown

Čudno, ako je iz windowsa na tipkicu koja je na tipkovnici onda kontam da si nešto sprčkao power managmentu u control panelu. Potraži tamo opciju what do power buttons do (vista). Vjerovatno je nešt slično i na xpu.

Ako je baš kad klikneš start - turn off - restart, onda kontam da su windowsi u banani.

Provjeri postavke biosa, možda tamo imaš tako nešto za narihtat.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
17 godina
neaktivan

Probaj flashat BIOS

Da nisi slučajno zamijenio tipke? Probaj ugasiti preko command prompt-a, pokreni ga i upiši "shutdown -s" (bez navodnika)

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2009 1:13 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice