TeamViewer 4

poruka: 34
|
čitano: 18.096
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
TeamViewer 4.,pohvale od mene !?
pitanje

Evo prije neki dan probam i ovaj na svoj nacin zanimljiv program. TeamViewer 4. Naime, radi se o tome da mozete upravljati misem necijeg drugog racunala. Mozete gledati i otvarati programe,bilo sta raditi pa cak i uagsiti drugi komp sa svog racunala. Naravno to vam nemoze bilo tko nego samo oni kojima date ID i password ,koji pise u tom programu.

Eto ja sam skinuo cijelu verziju ali na izvornoj stranici imate free verziju.,potpuno istu ali krace traje.

Pa eto mozda sam probudio nekome znatizelju za tim programom,.a mozda i nekom pomgone kao i meni rijesiti neke probleme:frend mi pokazao sa svog kompa=)

pa pisite ako znate jos takvih programa,svoje komentare i kritike.

Proud to be adicted to WoW

0 0 hvala 0
17 godina
RE: TeamViewer 4.,pohvale od mene !?
vidikovac kaže...

pa pisite ako znate jos takvih programa,svoje komentare i kritike.

net control
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina

I ja ga koristim super jer sam bil na moru baki u zg sam reko gdje da upali komp i sve da napravi sto je bilo potrebno i onda sam preko wifi na moru na nezasticeni na low signal i prebacil sam film sa 180 kb/s Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Mitch kaže...

I ja ga koristim super jer sam bil na moru baki u zg sam reko gdje da upali komp i sve da napravi sto je bilo potrebno i onda sam preko wifi na moru na nezasticeni na low signal i prebacil sam film sa 180 kb/s Smijeh

haha prejako. e ma ovo je po meni bolje nego Net control. puno. ovo je bas samo za gledanje i upravljanje drugog racunara
Proud to be adicted to WoW
17 godina

Team Viewer sam otkrio prije nekih pola godine i ne odvajam se vise od njega,imam do sada  nekih petnaestak ljudi na popisu kojima sam radio intervencije na racunalima.

Malen,brz,ne zahtijeva nikakvo podesavanje i sto je najvaznije radi bez instalacije.

Jednostavno ga je skinuti i pokrenuti cak i totalnim pocetnicima,za brzinske intervencije mislim da je odlican i ne znam da li moze biti jednostavnije,potrebno je unijeti samo dva broja za uspostavu konekcije.

16 godina
neaktivan

zasto si ovo stavija u probleme ????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Show my PC

0 0 hvala 0
17 godina

samo da znate da TeamViewer NIJE siguran nacin rada!

za sigurnu komunikaciju koristi se VPN veza i RDC (remote desktop connection)

teamviewer i slični su samo "gašenje vatre", a ne preporuka za svakodnevni rad je rne koriste nikakve zaštite

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sasa kaže...

teamviewer i slični su samo "gašenje vatre", a ne preporuka za svakodnevni rad je rne koriste nikakve zaštite

Najbolje mi je kad netko ovako dogmatično dođe i kaže: "NIJE" ... a zašto nije? kako ne koriste nikakve zaštite, kad koriste, evo pa slušaj...
mama ti je biljna uš
16 godina
protjeran

ako neko zna gdje skinut full verziju nek javi..hvala unaprijed

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Remote Administrator

i-VTEC

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam imao jedan vrlo ozbiljan problem sa udaljenim serverom. Server u Dallasu (Texas, USA) otkazao je poslušnost na RDC-u i web sučelju i jedina mogućnost da nastavim rad na njemu (na spašavanju podataka) bila je aktivacija tehničara direktno preko KVM switcha. Rad na backupu devastirane mašine ne može obavljati tehničar, pa je trebalo dignuti RDC. Nažalost, nikakve radnje nisu uspjele dignuti RDC servis, telnet, ništa i na kraju je uspjelo jedino s TeamViewerom i to bez ikakvih problema.

Zaista jako dobar i bitan alat u svim situacijama.

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
(s)izgoreo kaže...
sasa kaže...

Najbolje mi je kad netko ovako dogmatično dođe i kaže: "NIJE" ... a zašto nije? kako ne koriste nikakve zaštite, kad koriste, evo pa slušaj...
 a oprosti... koja je autentikacija/autorizacija ukoliko se spajas na neki server????
ja znam da sigurno ne bih nikome dozvolio da to koristi u firmi jer ne zelim da mi se nekontrolirano spajaju ljudi "izvana" na komp u firmi.. i to bez autentikacije/autorizacije....
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 16:07 (sasa).
17 godina
sasa kaže...
(s)izgoreo kaže...
sasa kaže...

a oprosti... koja je autentikacija/autorizacija ukoliko se spajas na neki server????
ja znam da sigurno ne bih nikome dozvolio da to koristi u firmi jer ne zelim da mi se nekontrolirano spajaju ljudi "izvana" na komp u firmi.. i to bez autentikacije/autorizacije....
 Ni kod tebe se ljudi ne mogu spajati ako nemaju neke pristupne kodove,i ovdje ako zelis ostvariti konekciju netko ti treba dati kodove koji su vezani bas za  odredjeno racunalo.
Ali kada trebam nekome napraviti intervenciju a taj ne zna ni gdje su pojedina slova na tipkovnici, a odlazak na  Google je sva pomoc koju mogu ocekivati onda se nista ne moze mjeriti s TeamViewerom 
17 godina
neaktivan
sasa kaže...

Ovo je totalna budalaština. TV je sasvim siguran za korištenje.
LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
16 godina
zokiN kaže...

Neces vjerovat ali na njihovom siteu je besplatan
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
protjeran
Mitch kaže...
zokiN kaže...

Neces vjerovat ali na njihovom siteu je besplatan
 kako besplatna...a meni kaze trial 5day left?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina

evo slika

Gledaj pravokutnike Gledaj pravokutnike

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mitch kaže...

evo slika

tu sam i skino...i kazem ti 5day left....tj jos 5dana
16 godina
neaktivan
zokiN kaže...
Mitch kaže...

evo slika

google is your friend =)
16 godina
zokiN kaže...
Mitch kaže...

evo slika

LOL ali trebas stavit na non-commercial user !!!!
16 godina
protjeran
Mitch kaže...
zokiN kaže...
Mitch kaže...

evo slika

LOL ali trebas stavit na non-commercial user !!!!
 pa stavio sam...gle nebi te gnjavio da sam se zezno al nisam
jel ga mogu izbrisat kako,pa ponovo inst..da nekuzi komp da je vec bio instaliran..kaj treba registry ocistit ili?
16 godina

probaj re-install i sve stavi na non commercial

p.s. probaj ga downloadat ponovo

meni sve normalno meni sve normalno

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mitch kaže...

probaj re-install i sve stavi na non commercial

p.s. probaj ga downloadat ponovo

Takoder, uredaj koji ima instaliran Team Viewer mozes kontrolirati direktno s njihove web stranice bez dodatne instalacje
Zlo i Naopako
16 godina
protjeran

TV:D lol imam taj program od jos starih verzija 3.5 il tako nesto.Odlican program, igramo se malo hackera:D hehe ali u stvari predobar program stim da podrzava i trasfer fajlova i upravljanje uredzajem preko neta.Od mene je zasluzio ocjenu 5+

http://s3.ba.battle-knight.org/index.php?loc=hire&ref=MjAzNA==
16 godina
neaktivan
TeamViewer 4

e ekipa  može par pitanja vezano za ovaj program  naime radi se o tome da imam jednog frenda malo je stariji i ne zna baš puno o računalima ne znam ni ja nešto ekstra ali eto snalazim se no da pređem na pitanja 

1.dali se može pokupiti neki virus sa drugog računala dok radiš na njemu 

2.dali imaš pristup svim podacima na njegovom računalu 

3.dali on vidi na računalu svome šta ja radim 

4.dali ja vidim cijeli njegov desktop

radi se o tome da me svako malo zove i traži da mu objasnim kako se to radi a znate i sami kako je teško objasniti preko mob.šta treba napraviti a pogotovo kad ne zna ono  osnovno (neznam ni ja ali eto vas pitam) hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: TeamViewer 4
CANABIS kaže...

e ekipa  može par pitanja vezano za ovaj program  naime radi se o tome da imam jednog frenda malo je stariji i ne zna baš puno o računalima ne znam ni ja nešto ekstra ali eto snalazim se no da pređem na pitanja 

radi se o tome da me svako malo zove i traži da mu objasnim kako se to radi a znate i sami kako je teško objasniti preko mob.šta treba napraviti a pogotovo kad ne zna ono  osnovno (neznam ni ja ali eto vas pitam) hvala 

1. Može

2. Da

3. Da

4. Da

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 21:00 (Razer_Copperhead).
15 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

1. ne znam

2. da, osim ako nema stavljen password na neke dokumente

3. da

4. da

Kakve sam ja sreće nebih se ni ozračio da sam bio u Černobilu 86 (c) Mind_Challenge
15 godina
CANABIS kaže...

Vrlo teško; ja čistim ljudima računala od virusa putem TeamViewera i nikada se nisam zarazio.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
neaktivan
TeamViewer 4

hm. sad sam probao i nešto ne ide dali treba napraviti account na teamviewer

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice