Sound problem?

poruka: 7
|
čitano: 2.468
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sound problem?

Pozdrav.Imam problema sa soundom. Naime,prije je sve radilo kad bi otisao u sound i ima tamo opcija set as default device ( speakers-3) . I culo bi se sve normalno jel. (To sam radio dok sam koristio HeadSet,pa bi ono malo drum and bassea pustio na zvucnike)

Sad ne radi lol.

Dolje je slika kako piše da očitava sound ( equalizer) al zvuka nema. Probo sam na 2 zvučnika....

Help? Solution?

Hvala.

EDIT: ( probo sam i na front panelu onaj jack uštekat... tako da nije )

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 21:19 (marko-1995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sound problem?

*bump

help :)

Onaj ko želi nešto naučiti-naći će način,ko ne,naci ce izliku.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Sound problem?

Te onboard zvucne osim sto i nisu nesto kvalitetne, nekada znaju biti i svojeglave...

Deinstaliraj drivere i sve sto se tice zvucne i ponovno instaliraj. Po mogucnosti novije verzije.

Sto se front panela tice, tko zna jel' to uopce i spojeno (kod mene mozes stekati stogod zelis na front panel, ali nece nista raditi {#} )....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sound problem?
Skinuo sa stranice svoje matične: Asrock m3a770de,nove drivere za zvucnu. Slušalice su mi uštekane u front paneli detektira ih ( pogledaj slike dolje) . Vidim equalizer se mice,al nema zvuka.... help?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sound problem?

Skinuo sa stranice svoje matične: Asrock m3a770de,nove drivere za zvucnu. Slušalice su mi uštekane u front paneli detektira ih ( pogledaj slike dolje) . Vidim equalizer se mice,al nema zvuka.... help?

EDIT: jel moguce dok sam spajo ventove da sam nes od zvucne potego neku zicu da se iskopcala :S

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 22:08 (marko-1995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sound problem?
marko-1995 kaže...

EDIT: jel moguce dok sam spajo ventove da sam nes od zvucne potego neku zicu da se iskopcala :S

Moguće da si iščupao onaj kabel kaj ide od front panela na matičnu.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina
Sound problem?
poslo mu ja zvucnu^^
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/861872182.png[/IMG][/URL]

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice