Safe mode??

poruka: 6
|
čitano: 2.895
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Safe mode??
pitanje

zanima me zasto mi se komp stalno pali u safe modu.. i uvijek pri pokretanju moram stisnuti F1 za continue i svaki put mjenjati da mi se pokrene normalno.. to se samo promijenilo odjednom.. i zelim da mi se normalno pokrece.. kak se to promijeni?? hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Safe mode??

probao skenirati komp od virusa?

najtoplije preporučavam formatiranje diska i ponovo instaliranje windowsa

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Safe mode??
autorov komentar

rijesio sam to sa safe modom.. al ima jos ness.. kad sam na netu msn il tak.. dok neigram nista.. sve je ok.. al kad upalim igru, igram 20 min i komp mi se sam ugasi.. i kad ga upalim neki zvukovi kao policijska sirena lol... ja onak wtf..  znam.. trebam ponovo instalirati windowse i budem.. samo dali tko zna u cemu bi mogao biti problem..

17 godina
djelekovac kaže...

rijesio sam to sa safe modom.. al ima jos ness.. kad sam na netu msn il tak.. dok neigram nista.. sve je ok.. al kad upalim igru, igram 20 min i komp mi se sam ugasi.. i kad ga upalim neki zvukovi kao policijska sirena lol... ja onak wtf..  znam.. trebam ponovo instalirati windowse i budem.. samo dali tko zna u cemu bi mogao biti problem..

To nešto "kao plicijska sirena" je zvučnik od matične ploče. Imaš najvjerovatnije nekakav problem s matičnom pločom ili nekim dijelom hardvera, a da bi saznao točno o čemu se radi pogledaj u uputstva od svoje matične ploče i pronađi nešto naslovljeno otprilike ovako "Power On Self Test Beep Codes" ili "POST Error Codes" ili "BIOS Beep Codes". Na osnovu broja beepova i jesu li kraći, duži ili se izmjenjuju, moći ćeš saznati o kakvoj grešci se radi.

Ovdje možeš pogledati primjere beep kodova za matične s određenim BIOS-om:
16 godina
neaktivan
djelekovac kaže...

možda se ugasi zbog pregrijane grafičke?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

i ja sam to mislio.. da mi je sa grafickom ness.. ali nikako vremena uhvatit da vidim.. al budem... a ovo za maticnu i zvucnik nisam uopce znao.. budem vidio.. pa javim ak i dalje budem imao problema thx

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice