zanima me zasto mi se komp stalno pali u safe modu.. i uvijek pri pokretanju moram stisnuti F1 za continue i svaki put mjenjati da mi se pokrene normalno.. to se samo promijenilo odjednom.. i zelim da mi se normalno pokrece.. kak se to promijeni?? hvala
Safe mode??
- poruka: 6
- |
- čitano: 2.895
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probao skenirati komp od virusa?
najtoplije preporučavam formatiranje diska i ponovo instaliranje windowsa
rijesio sam to sa safe modom.. al ima jos ness.. kad sam na netu msn il tak.. dok neigram nista.. sve je ok.. al kad upalim igru, igram 20 min i komp mi se sam ugasi.. i kad ga upalim neki zvukovi kao policijska sirena lol... ja onak wtf.. znam.. trebam ponovo instalirati windowse i budem.. samo dali tko zna u cemu bi mogao biti problem..
rijesio sam to sa safe modom.. al ima jos ness.. kad sam na netu msn il tak.. dok neigram nista.. sve je ok.. al kad upalim igru, igram 20 min i komp mi se sam ugasi.. i kad ga upalim neki zvukovi kao policijska sirena lol... ja onak wtf.. znam.. trebam ponovo instalirati windowse i budem.. samo dali tko zna u cemu bi mogao biti problem..
i ja sam to mislio.. da mi je sa grafickom ness.. ali nikako vremena uhvatit da vidim.. al budem... a ovo za maticnu i zvucnik nisam uopce znao.. budem vidio.. pa javim ak i dalje budem imao problema thx