raw u ntfs

poruka: 5
|
čitano: 1.711
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
raw u ntfs

pozz svima molim vas za pomoć. imam hdd 250 gb transcent storejet.

problem je što je hdd u RAW formatu, da li je moguće preformatirati ga u NTFS format?

napomena! hdd je prazan!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
Re: raw u ntfs
panonian kaže...

pozz svima molim vas za pomoć. imam hdd 250 gb transcent storejet.

problem je što je hdd u RAW formatu, da li je moguće preformatirati ga u NTFS format?

napomena! hdd je prazan!

Naravno da je moguce. Desni klik na Computer > Manage > Disk Management pronadi eksterni disk koji ce biti obojan crno i opet disni klik i odaberi format

Za File System odaberi NTFS i stavi kvacicu na Quick format posto ce full format potrajati

12 godina
neaktivan
raw u ntfs

e upravo sve napravio kako si napisao nije ga formatiralo u ntfs. već je sad samo nestao iz disc menagmenta

eto jel mi može neka dobra duša pomoći preko team viewera? molim vas :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 16:30 (panonian).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
panonian kaže...

e upravo sve napravio kako si napisao nije ga formatiralo u ntfs. već je sad samo nestao iz disc menagmenta

eto jel mi može neka dobra duša pomoći preko team viewera? molim vas :)

Naci ce se neko da ti pomogne samo imaj strplenja

16 godina

- RAW znači da nije formatiran ili da je formatiran u FS kojeg OS ne podržava. Uobičajeno kod kvarova-gubljenje particija. Pošto je ext.USB.disk očekivano.

-ipak, problem je možda samo u kablu-struji na USBu, spoji na drugi USB port, ako imaš Y-kabel koristi ga.. i pokušaj na drugom računalu (najkonkretnije eliminiraš ili potvrdiš kvar).

Bilo koja komponenta disk-kabel-USB mogu biti problem, kao i neke postavke u OSu, virus i sl. (ali manje vjerojatno). Sve se kvari, USB uređaje uvjek odspajaj preko 'remove-eject' opcije.

-skini free Easeus PartMan, vidi kako prikazuje disk, ... ili boot nekog liveOSa kao ubuntu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice