Program za TV Tuner

poruka: 12
|
čitano: 5.530
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Program za TV Tuner
pitanje

Nedavno sam kupio laptop ASUS F7F i instalirao sam Vistu Business i sve priložene drivere i software, među kojima je i driver za TV Tuner, ali ne i software. Instalirao sam program DScaler i odmah nakon pokretanja tog programa prikazao mi se blue screen of death (mislim da se tako zove). Pokušao sam nekoliko puta i svaki puta isto.

Koji besplatan program mi preporučujete za gledanje i snimanje TV-a?

Hvala! Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Program za TV Tuner

DVBViewer

0 0 hvala 0
17 godina
Program za TV Tuner

ChrisTV

Zatvorite prozore. linuxzasve.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Program za TV Tuner
autorov komentar
ambivalent kaže...

ChrisTV

Slika radi, nema zvuka...
17 godina
neaktivan
Program za TV Tuner

Cyberlink power cinema

Nero Home

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
ambivalent kaže...

ChrisTV

Radio je 2 sata, a sad se opet ruši kao i DScaler... Pokušao sam ga reinstalirati, vraćati na zadane postavke, vraćanje sustava, i opet isto.

Paolo2612 kaže...

Cyberlink power cinema

Nero Home

Nisu besplatni...
17 godina
neaktivan
Program za TV Tuner

VirtualDub

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lucas kaže...

Nedavno sam kupio laptop ASUS F7F i instalirao sam Vistu Business i sve priložene drivere i software, među kojima je i driver za TV Tuner, ali ne i software. Instalirao sam program DScaler i odmah nakon pokretanja tog programa prikazao mi se blue screen of death (mislim da se tako zove). Pokušao sam nekoliko puta i svaki puta isto.

Hvala! Osmijeh

Ima na microsoft-ovoj stranici za skinuti Windows Media Center
Why make something easy way, when there is hard way
16 godina
neaktivan
autorov komentar
jura131 kaže...
Lucas kaže...

Hvala! Osmijeh

Ima na microsoft-ovoj stranici za skinuti Windows Media Center
 Windows Media Center ne radi na Business verziji Viste...
17 godina
neaktivan
Program za TV Tuner

Ja imam tv tuner vec negdje 4 godine i koristim virtual dub na njemu mozes namjestat sve zivu ali nema bas neko pregledno sucelje codece za kvalitetu mozes sam  slike i bitrate zvuka mozes namjestat kako hoces samo je malo zakompliciran za koristit.ali se brzo naviknes.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
vedrann kaže...

Ja imam tv tuner vec negdje 4 godine i koristim virtual dub na njemu mozes namjestat sve zivu ali nema bas neko pregledno sucelje codece za kvalitetu mozes sam  slike i bitrate zvuka mozes namjestat kako hoces samo je malo zakompliciran za koristit.ali se brzo naviknes.

Instalirao sam Virtual Dub, ali ne mogu naći nigdje u opcijama gdje se ukljucuje TV Tuner... Može savjet?
17 godina
neaktivan
Program za TV Tuner

Kada nedes tv program na softwareu koji si dobio sa tv tunerom onda ga ugasis i onda odes na virtual dub u  file pritisnes capture .avi dode ti program i onda odredis kompresiju za video i audio i onda captura pa onda capture video

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice