Problem s RAM memorijom

poruka: 11
|
čitano: 3.731
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s RAM memorijom

naime, imao sam vistu home premium koja je očitavala 4,00 GB RAM-a na laptopu ali sam nju srusio i instalirao vistu home premium na engleskom koja sada očitava 3070 MB RAM-a. Problem je u tome gdje je 1 GB RAM-a i moze li se to nekako napraviti da mi ponovno očitava 4,00 GB RAM-a. Windowsi su 32-bitni....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s RAM memorijom

Mislim da treba stavit service pack 1,čitao sam da u njemu riješen problem s memorijom za vistu.

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem s RAM memorijom

problem je što su win 32 bitni

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s RAM memorijom

ali i prošla vista je bila 32-bitna samo sto je imala sp1...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s RAM memorijom

tvoj problem je taj da 64 bitni windowsi očitavaju 4gb RAM-a a 32 bitnii 3gb RAM-a, ako imas sp1 vistu ovo bi ti trebalo pomoc da 32 bita prepoznaju svih 4GB Rama  ovako     start-run-cmd-i sad upises u cmd     "BCDEdit /set pae ForceEnable" zatim stisnes enter i to bi bilo to!

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s RAM memorijom
smallville kaže...

ali i prošla vista je bila 32-bitna samo sto je imala sp1...

Pa stavi sp1 pa vidi...
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
RE: Problem s RAM memorijom
smallville kaže...

naime, imao sam vistu home premium koja je očitavala 4,00 GB RAM-a na laptopu ali sam nju srusio i instalirao vistu home premium na engleskom koja sada očitava 3070 MB RAM-a. Problem je u tome gdje je 1 GB RAM-a i moze li se to nekako napraviti da mi ponovno očitava 4,00 GB RAM-a. Windowsi su 32-bitni....

Kada instaliraš SP1 za ovu 32 bitnu, kao što su ti već gore predložili, jedina promjena koja će se dogoditi je da će ti Vista pokazivati da imaš 4GB RAM-a, ali će kao i bez SP1 iskorištavati samo 3GB, jednako kao što ti je i do sada iskorištavala samo 3GB, iako je pisalo da imaš 4GB.
Ako želiš iskoristiti sva 4GB RAM-a, morat ćeš instalirati 64 bitnu Vistu. 
14 godina
neaktivan
Problem s RAM memorijom

Ovak, ja imam problem s igricama tj. nekada mi zaštekaju pa se odmrznu al to mi se nekada zna dogoditi kada ne radim niš na kompu, kad ostane na destkopu. Da nije možda zbog malo RAM-a?? 

AMD Athlon 64x2 Dual Core proccesor 5400+  2.80GHz       2GB RAM-a     32-bit WIN7Ultimate        Nvidia GeForce   9500GT

plizzzzzz.......tnx

Dont hack,be PRO!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem s RAM memorijom
JosipCod kaže...

Ovak, ja imam problem s igricama tj. nekada mi zaštekaju pa se odmrznu al to mi se nekada zna dogoditi kada ne radim niš na kompu, kad ostane na destkopu. Da nije možda zbog malo RAM-a?? 

AMD Athlon 64x2 Dual Core proccesor 5400+  2.80GHz       2GB RAM-a     32-bit WIN7Ultimate        Nvidia GeForce   9500GT

plizzzzzz.......tnx

koje igrice? ako su neke novije, ne zastekaju samo zbog rama..

Vrbaa'''
14 godina
neaktivan
JosipCod kaže...

plizzzzzz.......tnx

nije do rama sigurno jer za 32 bit windows ti treba 1 gb...

probaj drivere za chipset instalirat

14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
JosipCod kaže...

plizzzzzz.......tnx

koje igrice? ako su neke novije, ne zastekaju samo zbog rama..

ma sve zašteka i več sam ga očistio i sve ali nezz

Dont hack,be PRO!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice