Problem sa Outlook Expressom :-(

poruka: 7
|
čitano: 13.112
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa Outlook Expressom :-(

I ja imam isti problem ak neko može pomoć nek se javi bilo bi poželjno.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Microsoft kaže ovo, a u samom članku usmjeri tu, kad se odnosi samo na outlook. Pročitajte, možda pomogne. Koliko shvaćam problem je u vezi na net tj. možda antivirus/firewall

16 godina
neaktivan

ja imam isti taj problem kao i vi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nazovi svog provajdera interneta jer ti je blokiro port 25.U tvom kompu ima virusa(spama)

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ja imam isti problem :-(. Samo ja ne mogu ni sinkronizirati mailove sa servera. Isti je broj greške. Ustvari piše: The message could not be sent because the server rejected the sender's e-mail address. The sender's e-mail address was ... . Subject 'Rofsoft', Account: 'Nat Krajina', Server: 'smtp.gmail.com', Protocol: SMTP, Server Response: '530 5.7.0 Must issue a STARTTLS command first. l12sm18453618fgb.25', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 530, Error Number: 0x800CCC78 (kada pokušavam slati mail), a kada pokušavam sinkronizirati mailove onda napiše: The connection to the server has failed. Account: 'Nat Krajina', Server: 'pop.gmail.com', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 10060, Error Number: 0x800CCC0E.
Ne kužim u čemu je problem, sve sam zatražene podatke za account točno unio  Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 23:17 (Net 094).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Problem je u tome što korisnici koji dobe navedenu poruku imaju viruse, cookije idt. koji se integriraju u Outlook i koriste account za slanje kompromitirajućih sadržaja tj. spama.

Nakon određenog vremena ISP zbog toga zaključa port 25 i onemogućuje slanje mail-ova.

Rješenje je skenirati comp anti virus programom i nekim tipa spybot te nazvati t-com da otkljućaju port 25.

Pozdrav!

0 0 hvala 0
15 godina

Osprosti na spamu no jesi li ti primjetio otkada je tema.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice