Problem sa msn

poruka: 8
|
čitano: 1.544
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa msn

Imam problem sa msn .. instaliram ga i napisem email i password i idem connect ... okrece se ona dva lika nakon 10 sekundi samo stane .. nepise ni da je pogresan password znaci nista .. koda sam resetirao kompjuter i otvorio ga pa moram ponovno connect stisniti .. ali je zapamceno email i password..

TREBA MI POMOĆ HITNO!!

UNAPRIJED HVALA :)

Prodajem igrice
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa msn

vidi da ti nije Caps Lock upaljen..

inox
15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

vidi da ti nije Caps Lock upaljen..

ma nije pogresno napisano napisem ja nes bezveze napise mi kao da nevalja password ali sada mi nista nepise.. samo mi vrati na pocetnu stranu da idem connect nemogu pisat email ni password on mi sam zapamti nego moram ga ugasiti da mogu opet sam pisati :)

Prodajem igrice
15 godina

Obrisi i ponovo instaliraj..

inox
15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Obrisi i ponovo instaliraj..

ma jesam i neče

Prodajem igrice
15 godina
Jedna riječ: Skype.

MSN sam davno otero u 3pm upravo radi takvih stvari, znao je zayebavat s vremena na vrijeme.

Ili se pomoću Pidgina probaj prijavit, on ti podržava Skype, MSN, Facebook chat, sve moguće, a u jednom programu.
Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
15 godina
neaktivan
Problem sa msn

Riješen problem STAVLJEN WINDOWS 7 32bit

Prodajem igrice
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa msn

hm,problem..naime privremeno su mi blokali račun jer su ''primjećene neobične aktivnosti na mom računu'',,i sad mogu potvrditi račun ako mi posalju kod na mob,eh..ali posto sam gledal u profilu u postavkama pise da kod nas u HR to nije dostupno.. no svejedno sam probal i čekal 10minuta i ništa..kako to riješiti kak drugačije potvrditi račun kad mi samo tu opciju izbaci .. -.-,zna netko?da li se susreo sa istim problemom.

Live to win!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 17:38 (BuhaBT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice