Printanje u klijent software

poruka: 3
|
čitano: 869
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Printanje u klijent software

Na win 8 racunaru imam instaliran ujedno klijent i server aplikaciju od rendgen aparata. Problem mi je u printanju .Ne dobijem na printeru ispis imena  pacijenta koji bi trebao biti isprintan  uz rendgen image. Zbunjujuca mi je uloga drivera od printera kad se ispis mora formirati od slike i podataka pacijenta koji su u MSSQL bazi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Printanje u klijent software

Kak to misliš da bi trebao biti ispisan uz rengensku sliku? Što će biti ispisano je pod kontrolom programa pa ako program ne ispisuje ime pacijenta, onda to ni ne bi trebalo biti ispisano na papiru. Jesi probao ispisati sve to u PDF datoteku? Ako imena nema ni u PDF datoteci, problem nije u driveru od printera, nego u programu koji ne ispisuje željene podatke.

16 godina
Re: Printanje u klijent software
mbaksa kaže...

.. problem nije u driveru od printera, nego u programu koji ne ispisuje željene podatke.

:) .. a nije ti neobično kad spominje sql.. (dakle mora kreirati odgovarajući query-report, tj editirati postojeći report (za ispis, uobičajeno nekad npr crystal reports kao dodatak VS, ne znam što je sad..). No korisnik koji ne razlikuje driver i sql .. jednostavno to ne smije dirati. (točka). :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice