Na win 8 racunaru imam instaliran ujedno klijent i server aplikaciju od rendgen aparata. Problem mi je u printanju .Ne dobijem na printeru ispis imena pacijenta koji bi trebao biti isprintan uz rendgen image. Zbunjujuca mi je uloga drivera od printera kad se ispis mora formirati od slike i podataka pacijenta koji su u MSSQL bazi ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kak to misliš da bi trebao biti ispisan uz rengensku sliku? Što će biti ispisano je pod kontrolom programa pa ako program ne ispisuje ime pacijenta, onda to ni ne bi trebalo biti ispisano na papiru. Jesi probao ispisati sve to u PDF datoteku? Ako imena nema ni u PDF datoteci, problem nije u driveru od printera, nego u programu koji ne ispisuje željene podatke.
.. problem nije u driveru od printera, nego u programu koji ne ispisuje željene podatke.
:) .. a nije ti neobično kad spominje sql.. (dakle mora kreirati odgovarajući query-report, tj editirati postojeći report (za ispis, uobičajeno nekad npr crystal reports kao dodatak VS, ne znam što je sad..). No korisnik koji ne razlikuje driver i sql .. jednostavno to ne smije dirati. (točka). :)