Postavljanje My Network Place-a

poruka: 2
|
čitano: 1.432
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Postavljanje My Network Place-a
FireRaven kaže...

Poštovanje,

opet ja. Osmijeh Zanima me kako postaviti neki folder ili recimo C: disk za sharing preko LAN-a. Ono što hoču je da mogu slati bratu fajlove i brat meni. Otišao sam u Add network place i došao do polja gdje trebam upisati internet or network address. Neznam šta da dalje učinim... Čudno je što ne vidim bratov komp a obadvoje imamo workgroup u WORKGROUP napisano. Molio bi bilo kakvo riješenje... Puno hvala!

Sve najbolje,

Andrija.

sve radiš krivo. U workgrup treba biti isto ime i na jednom i drugom kompjuteru. Ako tada nebude išlo onda na jednom i drugom kompjuteru uđeš u control panel/ Network Setup Wizard i samo pratiš upute.
Kada si to napravio klikneš desnom tipkom na folder koji želiš dijeliti i klikneš na share this folder i to je to

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Postavljanje My Network Place-a

-normalno da ga ne vidiš (to je jedna od prevencija) prvo moraš nešto staviti na dijeljenje -desni klik na disk/folder shreing... itd.

-na svakom kompu dodati onog drugog usera i pass, nakon tog se kompijuteri 'vide'

-savijet, ne sharati c: i sistemske diskove, dovoljno je folder unutar MyDocuments-a, praktičnije i sigurnije.

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice