msvcp100.dll is mising...

poruka: 9
|
čitano: 1.624
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Problem msvcp100.dll is mising...

Pozdrav ekipo,

Naime mucim se vec dva sata sa ovim problemom koji pise i u naslovu.

Googlao sam ali nije pomoglo. Svako savijet je koristan.

u nevolji ne treba plakati vec traziti ljeka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Problem msvcp100.dll is mising...

Kako nije pomoglo? Jesi instalirao Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package?

Ovo i ovo.

12 godina
mbaksa kaže...

Kako nije pomoglo? Jesi instalirao Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package?

Ovo i ovo.

Hvala na odgovoru ali ne pomaze,pokusao sam to.

17 godina
moderator

Pronađi onda tu datoteku u mapi c:\Windows - u podmapi System32 ako se radi o 32-bitnom programu, odnosno u podmapi SysWOW64 ako se radi o 64-bitnom programu i iskopiraj je u mapu s programom (tamo gdje se nalazi .exe datoteka programa kojeg pokrećeš).

13 godina
protjeran
Re: msvcp100.dll is mising...
Probaj instalirat Origin, on ima te fajlove. Meni je to pomoglo kad nisam mogao pokrenuti Valey/Heaven benchmark, ako proradi mozes slobodno uninstalirati Origin jer ce ti fajlovi ostati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

imaš li te fileove u odgovarajućem 32-64 sysfolderu? Ako su tamo, tad nisu registrirani.. (nešto nije prošlo, AV, crack..) može ručno reg.. postoje i skripte ili (re)instalacija odgovarajućeg paketa (sve kao directx, redsit-VS.. i .net po verzijama-godinama). Poželjno i sfc /scannow jer nešto je pokvareno :)

-inače, svaka app traži po pathu te datoteke ili koristi iz svog foldera.. upravo to je smisao zajdničkih sys.fileova (redundancija-održavanje) i registryja kao i %syspath% variabli.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
msvcp100.dll is mising...

Uspio sam uhvatit malo vremena pa da odgovorim.

Zaljepio sam fail u folder od igrice i sve uredno proradilo.

Zanimljivo je to sto taj fail koji je skinut sa neta ne radi a ovaj sta sam kopirao iz system foldera radi zanimljivo.

Ekipo hvala vam svima na pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ne skidaju se sysfileovi s neta.. besmisleno, lako dobavljivo (čisto, legalno nasuprot malwarea.. i vjerojatno razlog zašto nije radilo, tj AV i OS spriječili modificirane fileove).

To su najvažniji dijelovi OSa, o njima sve ovisi (ovisno o verziji koju koristi konkretna app). Sve runtime-dll kao i dx-net.. su na MS stranicama (i u raznim instalacijama appsa-igara).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
moderator
keki kaže...

Zanimljivo je to sto taj fail koji je skinut sa neta ne radi a ovaj sta sam kopirao iz system foldera radi zanimljivo.

"Fajl koji je skinut s neta" - pod tim misliš na Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package od MS-a? Instalacijom toga ta datoteka u 32 i 64-bitnoj verziji ti je iskopirana u sistemske mape koje sam naveo.

A sad zbog čega upravo njih program ne koristi - ne znam. Ima neke veze ili s načinom na koji je program kompajliran ili, ono čega se dotakao ihush, instalacijski program redestributable packagea nekim čudom nije registrirao te DLL-ove. Čak i više naginjem onome prvome, jer ako potražiš tu datoteku u mapi Program Files, vjerojatno će biti pronađena u više mapa, znači kod više programa. Tako da je moguće da se ona ne traži automatski u sistemskim mapama, možda radi kompatibilnosti. No toga je autor programa trebao biti svjestan pa je isporučiti sa svojim programom.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice