Komp problem (stopa)

poruka: 5
|
čitano: 2.678
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Komp problem (stopa)

Zna li tko problem sto mi stopa komp.Ima li neki program da popravi tu stetu.Koristim ,,eset smart security,,

Redovno skeniram viruse.Jedino sam popravio kada sam reinstalirao sistem,ali hocu da mi neko kaze program ako ima da popravi stanje kompa.To mi je za druga

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Komp problem (stopa)

TuneUp Utilities 2009
skini ovaj program imas na njemu sve.. do popravke i optimizacije registrya, defragment diska, birsanje cachea i jos mnogo...
BTW ovakvih tema ima na pretek...

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan
Komp problem (stopa)

Možeš pokušati sa CCleanerom, jednostavan programčić, dobro radi posao. Očisti si komp s njim i popravi registry pa javi ima li promjena. TuneUp je najbolje što možeš nabaviti ako želiš platiti malo, dok ti je CCleaner potpuno besplatan.

Mount Vision Pro
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2009 0:50 (2029.MN4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
2029.MN4 kaže...

Možeš pokušati sa CCleanerom, jednostavan programčić, dobro radi posao. Očisti si komp s njim i popravi registry pa javi ima li promjena. TuneUp je najbolje što možeš nabaviti ako želiš platiti malo, dok ti je CCleaner potpuno besplatan.

ovo sa CCleaner-om i ja potpisujem....
Sve što možeš sad ostavi za kasnije
16 godina
neaktivan

cistio je drug sa ccleanerom stalno samo kaze da ne zna regystry brisat ,nece kaze da nesto zezne,pokazuje mu da ima malo RAM memorije oko 20MB OD UKUPNO 256,posto mu treba komp za cod2 na netu pa sad stopa ali mu nakon reinstaliranja windows nimalo  ne stopa ali nece da reintalira jos pa mene pita za pomoc

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice